Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stižu kontradiktorni izvještaji

Ezequiel Lavezzi izboden na kućnoj zabavi zbog svađe oko novca, ali njegova obitelj tvrdi - pao je s ljestava

Stižu vijesti kako je primljen u bolnicu s ubodnom ranom i slomljenom ključnom kosti, ali njegova obitelj to poriče tvrdeći kako se poskliznuo i pao s ljestava dok je pokušavao promijeniti žarulju. Neki pak pišu kako je primljena i njegova djevojka...

Ezequiel Lavezzi i njegova djevojka Natalia Borges (Foto: Instagram)

Ikona Napolija i nekadašnji argentinski nogometaš Ezequiel Lavezzi je izboden, teško je ozlijeđen, ali nije u smrtnoj opasnosti, prenose argentinski mediji i dodaju kako njegova obitelj niječe da je izboden?!

Južnoamerički Clarin piše kako je Lavezzi primljen u bolnicu u Punti del Este u Urugvaju. Navodno je bio dio okršaja koji se dogodio u njegovu domu oko pet ujutro u srijedu poslije zabave.

Vjeruje se kako je uboden u predio abdomena u obračunu i slomljena mu je ključna kost. Iako su ozljede ozbiljne, nisu opasne po život.

Messi i Lavezzi Messi i Lavezzi (Foto: Afp)

No, izvješća koja stižu iz tog dijela svijeta u ovim trenucima u najmanju ruku su zbunjujuća. Još jedan mediji El Observador citira policijske izvore tvrdeći kako je Lavezzija napao član obitelji zbog svađe oko novca.

S druge strane TYC Sports kaže kako je izvor blizak obitelji potvrdio kako to nije slučaj, dodajući kako se Lavezzi polomio skliznuvši s ljestava pokušavajući promijeniti žarulju.

Također, FM Gente dodaje kako je u bolnicu primljena i Lavezzijeva djevojka.
Lavezzijeva bogata karijera odvela ga je iz rodne Argentine u Napoli gdje je postao ikona u trojcu s Cavanijem i Hamšikom. Poslije je otišao u PSG za veliku lovu pa za ogromnu plaću u Kinu gdje se i umirovio. Za Argentinu je nastupio preko 50 puta.

U posljednje vrijeme radio je na Amazon Prime Italia pokrivajući Napolijeve utakmice u Ligi prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider