Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi slavonski prvoligaš

Veliko slavlje u Čepinu: Zrinski poslao Toplakovu Kustošiju u Drugu ligu

Nogometaši Zrinskog iz Jurjevca plasirali su se u drugi rang hrvatskog nogometa pobjedom protiv Kustošije u doigravanju.

Galerija Slavlje u Čepinu Slavlje u Čepinu Slavlje u Čepinu Slavlje igrača Zrinskog

Nogometaši Zrinskog iduće sezone igrat će u Prvoj NL, odnosno drugoligaškom okruženju hrvatskog nogometa, nakon što su u dvije kvalifikacijske utakmice bili bolji od Kustošije.

Luka Modrić na treningu Vatreni odradili posljednji trening uoči finala Lige nacija: Evo što Dalić priprema za Španjolce divider

U prvom susretu Kustošija je u Zagrebu slavila 2:1, ali je u uzvratu, na domaćem terenu u Čepinu, Zrinski iz Jurjevca pobijedio 1:0. U dodatnim kvalifikacijama gleda se pravilo pogotka u gostima.

Zrinski je tijekom sezone osvojio drugo mjesto u Drugoj NL, dok je Kustošija bila pretposljednja u Prvoj NL, a sada je zajedno sa Hrvatskim dragovoljcem kliznula u trećeligaško okruženje. Trener Samir Toplak tako nije ispunio cilj po dolasku u Kustošiju, a to je bio ostanak među drugoligašima.

Kedveš protiv Pelcisa Andrej Kedveš odradio fenomenalnu borbu i pobjedom debitirao u Glory Kickboxing organizaciji divider

Pogodak vrijedan ulaska Zrinskog u Prvu NL postigao je Patrick Pejić u 55. minuti, s 20 metara iz slobodnog udarca.

Tko će slaviti u finalu Lige nacija?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider