FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SJAJNI ĐAKOVČANIN

Andrej Kedveš odradio fenomenalnu borbu i pobjedom debitirao u Glory Kickboxing organizaciji

Sjajnu i veliku pobjedu ostvario je Andrej Kedveš u svom prvom nastupu unutar Gloryjevog ringa.

Kedveš protiv Pelcisa (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Izvrstan te prije svega uzbudljiv nastup je iza đakovačkog kickboksača, koji se na trenutno najvećoj svjetskoj sceni predstavio u impresivnom izdanju.

U pitanju je 26-godišnji borac lake kategorije, Andrej Kedveš.

On je otvorio program Glory Collision 5 priredbe pobjedom nad Mareksom Pelcisom, engleskim borcem latvijskog porijekla.

Jednoglasna sudačka odluka

Kedveš je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom nakon tri runde, a njegov protivnik uspio je parirati tek u prvoj rundi.

Kedveš je od samog početka krenuo žestoko i agresivno. Kombinirao je udarce rukama i nogama, no tako otvoreni ulazak rezultirao je s nekoliko jakih primljenih udaraca iz kontre. Ipak, kružnim udarcem šakom (spinning backfist) pred kraj runde, pokazao je što može te je u samoj završnici ukrao prvu rundu, koju su mu dodijela četiri od ukupno pet sudaca.

Kako ne borba prolazila bio je sve bolji

U drugoj rundi Kedveš je popratio svoj defenzivni pristup. Iako je desna ruka njegovog protivnika i dalje dobro radili, gotovo svaki napad Kedveša završao je vidljivom štetom. Opasan je bio nogama, a još nekoliko puta je ponovio i spomenuti backfist.

Ništa drugačije nije bilo niti u trećoj dionici, a hrvatski borac ostavio je dojam kako ima snage i kondicije za još nekoliko rundi uz takav tempo. Došao je više nego spreman te ne samo upisao veliku pobjedu nego i pokazao koliko je ozbiljan borac te kako Glory od njega može puno očekivati.

Priredbu koju su Kedveš i njegov protivnik otvorili predvodi borba Antonija Plazibata i Tariqa Osara za privremenu titulu teške kategorije. Nju možete pratiti uz live tekstualno play-by-play prijenos na gol.hru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider