Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nesvakidašnji prizor

FOTO Bizarna scena na hrvatskim terenima: Ljudi ne vjeruju što je trener drugoligaša nosio na utakmici

9. kolo 1. NL-a otvorili su Opatija i Zrinjski, domaćini su u konačnici slavili, ali sva pozornost bila je usmjerena na trenera Opatije Zorana Bogolina.

Zoran Bogolin (Foto: Damir Skomrlj)

Opatija je otvorila deveto kolo 1. NL-a domaćom pobjedom 2:1 nad Zrinskim. Time su ostvarili svoju petu pobjedu ove sezone, dok su gosti upisali šesti uzastopni poraz. Zrinski se nedavno rastao s trenerom Matom Neretljakom, a kriza kluba, koji je prošle sezone bio u borbi za ulazak u HNL, nastavlja se.

Opatija je povela u drugom poluvremenu golom Goodnessa Ajayija za 1:0, no gosti su izjednačili u 60. minuti pogotkom Domagoja Vidovića, koji je precizno poslao loptu u mrežu. Samo četiri minute kasnije Ajayi je asistirao, a David Žabec postigao je gol za novo vodstvo i konačnu pobjedu Opatije.

Zoran Bogolin Zoran Bogolin (Foto: Damir Skomrlj)

Iako je domaćin slavio pobjedu, pozornost je privukao njihov trener Zoran Bogolin. Oni koji su pratili utakmicu ostali su iznenađeni jer je trener Opatije nosio trenirku Rijeke.

Zlatko Dalić VIDEO Vatreni se uskoro okupljaju, Dalić ima pregršt razloga za sjajno raspoloženje divider

Ivan Perišić Bivša nada Barcelone svojim riječima o Perišiću: "Gotovo da može napraviti salto u fluorescentnu cijev" divider

Nenad Bjelica Bjelica Nijemcima otkrio detalje o sukobu sa zvijezdom Bayerna: "Isprovocirao me, bila je to velika greška" divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta