Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostao oduševljen

Bivša nada Barcelone svojim riječima o Perišiću: "Gotovo da može napraviti salto u fluorescentnu cijev"

Bivši igrač Barcelone i PSV-a Ibrahim Afellay prokomentirao je dosadašnji utjecaj Ivana Perišića u sastavu nizozemskih prvaka.

Ivan Perišić (Foto: Profimedia)

Nakon što je prvu utakmicu odsjeo na klupi, Ivan Perišić ubrzo se nametnuo u sastav nizozemskih prvaka PSV-a. Na gostovanju kod Willem II hrvatski reprezentativac je uglavnom oduševio, a mogao je imati i krasnu asistenciju.

Njegove izvedbe i utjecaj u klubu prokomentirao je nekadašnji "wonderkid" i bivši igrač Barcelone, Schalkea i PSV-a Ibrahim Afellay koji je u razgovoru za NOS Voetbal izjavio: 

“Perišić je odigrao jako dobro. U jednom trenutku zapitao sam se je li ljevak ili dešnjak. U jednoj je akciji sačekao suparnika i samo progurao loptu pored njega. Jako jednostavan potez, ali pokazuje koliko je lukav."

“Ima toliko puno utakmica na najvišem nivou, iako se čini kako nije 100 posto fizički spreman. Ali izgleda nevjerojatno utrenirano. Taj čovjek gotovo da može napraviti salto u fluorescentnu cijev. To je stvarno bez presedana.”

Nakon što je propustio domaći okršaj PSV-a sa Sportingom u Ligi prvaka, Ivan Perišić nastupiti će u subotu protiv Sparte Rotterdam prije nego što se pridruži Vatrenima za utakmice sa Škotskom i Poljskom.

Ozljeda Luke Jelenića VIDEO Noćna mora u Puli: Branič Osijeka zabio dva autogola pa napustio igru u suzama divider

Općina Novi Grad u Bosni i Hercegovini Potpuna katastrofa u Bosni i Hercegovini: Odgođeni svi sportski događaji u Federaciji! divider

NK Kiseljak Klub u kojem je ponikao dobro poznati Bosanac objavio potresne fotografije: Užasne posljedice poplave na stadionu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta