Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zlatanov klasik

Uoči velikog povratka u reprezentaciju Ibra ponovno oduševio izjavom o samom sebi

Zlatan Ibrahimović imao je još jednu legendarnu izjavu uoči velikog povratka u reprezentaciju Švedske.

Ibra u švedskom dresu (Foto: Afp)

Nakon čak pet godina izbivanja iz reprezentacije Švedske vratio se Zlatan Ibrahimović, legendarni napadač koji je na pragu 40. godine. On je dobio poziv izbornika Jannea Anderssona za kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo, koje su na rasporedu ovog mjeseca.

Osim kvalifikacijskih utakmica izbornik je već najavio da će trebati njegove usluge za nastup na Europskom prvenstvu, koje je na rasporedu nadolazećeg ljeta.

Fabrice Muamba Bio je mrtav 78 minuta: Nevjerojatna priča, nogometaš i liječnik otkrili detalje drame koja se odvijala u Londonu

"Ne želim da me se gleda i poziva u reprezentaciju zbog onog što sam napravio u prošlosti, već zbog onog što mogu sada donijeti. Nisam igrač koji sam bio prije 5, 10, 15 ili 20 godina. Sada sam potpuno drugačiji igrač, ali i dalje igram na jako visokom nivou. Ne morate se brinuti. Nisam na popisu jer mi je ime Zlatan i jer sam Ibrahimović. Zaslužio sam poziv", rekao je Ibra za Youtube kanal Švedskog nogometnog saveza.

Novi Ibrin klasik kada je u pitanju oslovljavanje samog sebe...

Švedska će 25. i 28. ovog mjeseca igrati protiv Gruzije kod kuće i protiv Kosova u gostima. Posljednjeg dana mjeseca odigrat će i prijateljsku utakmicu protiv Estonije, no tu nije za očekivati da će igrati iskusni igrači, među kojima je definitivno najstariji među njima - Ibra.

Vedran Ješe i Tatjana Jurić 2005. godine ''Najveća želja bila mi je zaigrati za Hajduk, ali sam zbog političke odluke morao u Dinamo''

Nastavi čitati

Nastavi čitati