Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kratko i jasno, u svom stilu

Ibrahimović jednom objavom zapalio društvene mreže: Potvrdio ono o čemu se neko vrijeme pričalo

Još uvijek nije rekao posljednju riječ u dresu koji mu je toliko drag.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Zlatan Ibrahimović na svom Twitteru je najavio da se vraća u reprezentaciju Švedske.

"Povratak Boga", napisao je Ibra i tagirao Švedski nogometni savez, objavivši i svoju fotografiju iz vremena kad je nosio nacionalni dres.

Od 2001. godine, kada je debitirao u reprezentaciji, Ibrahimović je upisao 116 nastupa i postigao 62 gola. Poslije Europskog prvenstva 2016. oprostio se i nije ga bilo u reprezentaciji pet godina, ali sad se odlučio vratiti.

Ibrahimović će biti na dispoziciji izborniku Janneu Anderssonu na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Švedska će igrati dvije kvalifikacijske utakmice za Svetsko prvenstvo 2022 protiv Gruzije doma 25. ožujka i Kosova na gostovanju tri dana kasnije. Za kraj reprezentativnog okupljanja Švedska će na svom terenu 31. ožujka odigrati prijateljski meč protiv Estonije.

Kakav Dinamo očekujete bez Zdravka Mamića?

Ukupno glasova:

"On je veoma dobar nogometaš, najbolje što smo imali u Švedskoj i bit će jako zabavno gledati njegov povratak", rekao je izbornik Švedske Janne Andersson.

Također, sigurno je da će predvoditi Švedsku na Europskom prvenstvu ovog ljeta.

Podsjećamo, Šveđani su smješteni u skupinu E koja će se igrati u Bilbau i Dublinu, a suparnici će im biti Španjolska, Slovačka i Poljska.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider