Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"bila bi lijepa priča, ali..."

Ništa od bajkovitog povratka u Milan: Ibra ostaje u SAD-u, odao priznanje Modriću

Zlatan Ibrahimović ipak se neće vratiti u redove Milana.

Ibrahimović u dresu Milana (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako je njegov povratak praktički bila riješena stvar, Zlatan Ibrahimović neće se vratiti u redove Milana! To je potvrdio sportski direktor talijanskog velikana Leonardo.

"Ibrahimović se neće vratiti u Milan. Bila bi to lijepa priča, ali neće se dogoditi. Ostat će u Los Angeles Galaxyju. Razmišljali smo o tome, razmišljao je i on o tome, ali u konačnici se to neće realizirati", poručio je Leonardo i otkrio da će Milan u siječnju dovesti dvojicu igrača.

"Ovoj momčadi treba iskusni vezni igrač i dodatna opcija u napadu. Fabregasa vidimo da jedno od potencijalnih riješenja, ali još nismo kontaktirali s Chelseajem", otkrio je Leonardo.

Mnogi su se radovali povratku Ibrahimovića u Europu iako je već u 38. godini života. Vidjelo se da je predobar za MLS, odnosno da je još uvijek dovoljno dobar za neki od klubova u Europi.

Spomenimo i da je Ibra komentirao Modrićevo osvajanje Zlatne lopte, a kao ključni faktor u priči vidi predsjednika Real Madrida – Florentina Pereza.

"Sada možemo biti sigurni da se Perez borio s Messijem za sve te Zlatne lopte, a ne Cristiano Ronaldo. Mislim da je Luka zaslužio osvojiti nagradu zbog svega što je napravio s Realom u sezoni, uključujući osvajanje Lige prvaka", smatra Ibra.

Modrić je prekinuo 10-godišnju dominaciju Cristiana Ronalda i Messija u utrci za Zlatnu loptu te je istovremeno osigurao da peta od posljednjih šest nagrada završi u rukama igrača Real Madrida. Prethodne četiri osvojio je Ronaldo.

Ronaldo spustio Realu, čestitao Modriću i izazvao Messija, a vidi se da je oduševljen Mandžukićem Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Mandžukić, Ronaldo i Bonucci (Foto: AFP)

Neredi u Argentini nakon što je River Plate osvojio naslov prvaka Južne Amerike Neredi u Buenos Airesu (Foto: AFP) Neredi u Buenos Airesu (Foto: AFP) Neredi u Buenos Airesu (Foto: AFP) +4 Neredi u Buenos Airesu (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider