Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
modrić oduševio

Zidane hrvatskom kapetanu pronašao novu poziciju? "Svidjelo mi se. Zato smo zabili prvi gol"

Luka Modrić zaigrao je na novoj poziciji u momčadi Reala u susretu 29. kola španjolske Primere protiv Valencije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Real Madrida Zinedine Zidane rekao je u četvrtak nakon prvenstvene pobjede 3:0 nad Valencijom kako je hrvatski reprezentativac Luka Modrić dobro interpretirao igru tijekom 90 minuta koje je proveo na travnjaku.

Upitan na konferenciji za medije zašto je počeo utakmicu s četiri vezna igrača, a ne tri kao kao što obično radi, Zidane je odgovorio:

"Nije to bilo zato što smo igrali protiv Valencije. Svidjela mi se drugačija Modrićeva pozicija. Dobro je interpretirao igru između linija. Zato je došlo do poteza nakon kojeg smo zabili prvi gol, odnosno do akcije između Luke, Hazarda i Benzeme".

gol expired Sukob u Vukovaru: Potukli se BBB-i i Grobari, šest osoba u bolnici! divider

Zidane je u udarnoj postavi izveo na travnjak četvoricu veznih igrača - Modrića, Casemira, Tonija Kroosa i Federica Valverdea.

Novine AS su u svom izvještaju istaknule kako je Modrić igrao na desnoj strani sredine terena.

"Postao je bolji u drugom dijelu, približavajući se kaznenom prostoru tražeći rupu u obrani Valencije", naveo je taj medij. Nakon što je prvo poluvrijeme završilo 0:0, Real Madrid je u nastavku zabio tri pogotka.

gol expired Real slavio nakon što su ih spasili centimetri: Spektakularan povratak Marca Asensija! divider

Madridska momčad je ovom pobjedom ostala na drugom mjestu s dva boda zaostatka za vodećom Barcelonom. Do kraja prvenstva je još devet kola.

"Važno je ono što mi radimo. Ovo su bila tri boda protiv velikog protivnika, koji je dobro odigrao prvo poluvrijeme, s puno ritma", rekao je Zidane.

"Pogledat ću nadolazeću utakmicu Barcelone i Seville, no neću imati u glavi pomisao da će Barcelona kiksati ondje. Znamo kakva je situacija, neću se stavljati u glavu drugih momčadi, nego ćemo ovisiti sami o sebi", dodao je.

gol expired Miočić za konačni obračun s Cormierom imao poseban uvjet? Šanse za novi nokaut rastu! divider

POGLEDAJTE NOVO IZDANJE IZDANJE LUCKY PUNCHA: GOVORIMO O TAKTICI MIOČIĆA ZA TRILOGIJU S CORMIEROM

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider