Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loš ulaz u sezonu

Real nastavio zabrinjavajući trend, Zidane pohvalio igrače: ''To su stvari koje se događaju''

Zinedine Zidane pohvalio je svoje igrače nakon remija kod Villarreala, ali i priznao da ih je defenzivna slabost koštala boljeg rezultata.

Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Gareth Bale dvaput je vraćao Real na gostovanju kod Villareala i spasio bod momčadi za koju donedavno nije ni konkurirao. Drugi pogodak stigao je četiri minute prije kraja nakon Modrićeve asistencije i donekle spriječio katastrofu.

Međutim, Real nakon tri kola ima pet bodova i ne izgleda dobro. Protiv Villareala je pružio još jednu razočaravajuću partiju s malo pozitivnih stvari.

''Igrali smo dobro kada su postigli drugi gol, ali u prvih 15 minuta nismo. No ekipa je dobro reagirala i zaslužili smo više golova'', rekao je Zidane nakon utakmice te nadodao:

''Moramo se poboljšati u obrani jer znamo za što smo sposobni. Počeli smo bez intenziteta, a to je uvijek važno imati na početku.''

Real Madrid - Villarreal (Foto: AFP) Real jedva izvukao bod: Modrić asistirao Baleu za spas, Velšanin na kraju dobio crveni divider

Real je nastavio zabrinjavajući trend iz predsezone kad je riječ o primanju golova i to ga je koštalo u zadnjoj utakmici, a među glavnim je krivcima Sergio Ramos.

''To su stvari koje se događaju u nogometu, ali zadovoljan sam pozitivnom reakcijom momčadi'', rekao je o Ramosovoj pogrešci Zidane.

Sljedeću utakmicu Real igra kod kuće protiv Levantea i tu neće imati pravo na pogrešku.

Neymar (Foto: AFP) Gotov je prijelazni rok, ovo su najvažniji poslovi: Sudbina talentiranog Hrvata ostaje nepoznanica divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider