Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što planira Zizou?

Zidane ostavio u nevjerici predsjednika Reala: Može izgubiti 26 milijuna eura, ali očito ga nije briga

Zinedine Zidane dao je neke izjave koje su zabrinule čelnike Real Madrida…

Florentino Perez i Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zinedine Zidane bio je igračka, a postao je i trenerska ikona Real Madrida. Osvojio je 11 trofeja s Kraljevskim klubom, uključujući i recentni naslov prvaka Španjolske, s kojim je Real prekinuo dvogodišnju dominaciju mrskog rivala Barcelone.

Uglavnom, puno razloga za sreću predsjednika Reala Florentina Pereza. Pokazalo se da je opet pogodio sa Zidaneom. Perezu je bilo jako važno da vrati naslov državnog prvaka u kraljevske vitrine. Katalonci će cinično reći da je učinio sve da Real bude prvak, pa i više od toga. Naravno, aluzija je na sudačku organizaciju i suđenje.

gol expired Pogledajte ludi trenutak u kojem je Bilićev WBA saznao da je izborio Premierligu! divider

Međutim, Perezov smiješak na licu nije dugo trajao. Zabrinule su ga posljednje Zidaneove izjave. 

„Sad sam ovdje, ali nitko ne zna što će se dogoditi. Zbog toga ne želim govoriti o sljedećoj sezoni“, ispalio je Zidane na posljednjoj press-konferenciji.

Španjolski mediji pišu da je ta izjava mnoge ostavila u nevjerici, ponajviše Pereza. Nakon što su morali odstupiti Julian Lopetegui i Santiago Solari, Zidane je potpisao ugovor u ožujku prošle godine koji mu istječe u ljeto 2022.

gol expired Slomljeni Khabib javio se prvi put od smrti oca i dirnuo milijune: Beckham poslao podršku divider

„Opušten sam, osjećam se ugodno u Realu, volim to što radim, ali u nogometu se nikad ne zna“, nastavio je Zidane ničim izazvan.

Znači li to da Real ima na umu neku drugu kombinaciju? Francuski mediji nedavno su se raspisali da Zidaneov voljeni klub Marseille preuzima bogati Tunižanin Mohamed Ayachi Ajroudi, koji navodno na Velodrome želi dovesti Zidanea i Cristiana Ronalda.
Ili je možda u pitanju francuska reprezentacija?

Kako god, ako bi se Zidane odlučio napustiti Real, izgubit će 26 najmanje milijuna eura, kako doznaje španjolski Sport. Toliko bi, naime, u neto iznosu trebao zaraditi do kraja ugovora. Ima godišnju plaću od 13 milijuna eura, a gdje su još premije i bonusi.

gol expired Iscrpljeni Bilić opisao što je govorio svojim igračima u neviđenoj drami koja im je donijela 200 milijuna funti divider

Toliku plaću teško da bi mogao dobiti u Marseilleu ili francuskoj reprezentaciji. No Zidane se očito ne uzrujava previše...

„Vrlo sam miran što se tiče moje situacije i budućnosti“, poručio je francuski stručnjak.

Madriđani pušu i na hladno. Budući da je u prvo mandatu otišao naprasno, ove izjave u Realu dočekane su sa zebnjom. Sa Zidaneom se nikad ne zna.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider