Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igrači okupali slavena

Pogledajte ludi trenutak u kojem je Bilićev WBA saznao da je izborio Premierligu!

Nogometaši WBA-a morali su čekati nakon utakmice da se završi susret njihova najbližeg pratitelja Brentforda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši WBA-a koje s trenerske klupe vodi Slaven Bilić izborili su povratak u Premierligu nakon što su osvojili drugo mjesto u Championshipu.

gol expired Iscrpljeni Bilić opisao što je govorio svojim igračima u neviđenoj drami koja im je donijela 200 milijuna funti divider

U posljednjem kolu drugog razreda engleskog nogometa odvila se velika drama, iako je sve moglo biti vrlo glatko za Slavenovu momčad. Bilo kakva pobjeda bila je dovoljna protiv QPR-a za direktni plasman u Premierligu, no u konačnici je susret završio 2:2. 

Trećeplasiranom Brentfordu u tom je slučaju trebala pobjeda protiv davljenika Barnsleyja, no i ta je momčad uspjela prosuti ponuđeno i izgubiti na domaćem travnjaku. 

gol expired Nakon velike drame i novog kiksa WBA Slavena Bilića ipak izborio Premierligu! divider

Utakmica WBA-a i QPR-a završila je prva, pa su igrači i treneri domaće momčadi morali iščekivati rasplet s drugog susreta. WBA je objavio video trenutka kada je javljeno da je Brentford izgubio, odnosno trenutak kada je krenulo ludo slavlje domaće momčadi. 

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku, kao i trenutak kada su Bilića sa svih strana zalili šampanjcem. On je prvi put kao trener ili igrač nastupio u Championshipu i odmah izborio promociju u najviši rang engleskog nogometa. 

gol expired Celje stiglo do povijesnog naslova: Hrvatski napadač zabio gol za ludo slavlje divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider