Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne mire se lako

Žestoki napad Salihamidžića na Lewandowskog: Bayern riga vatru na novu zvijezdu Barce

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić kritizirao je Roberta Lewandowskog i zamjerio mu što nije ispunio ugovor do 2023.

Robert Lewandowski (Foto: Afp)

Bayern je iscijedio maksimum iz Barcelone za Roberta Lewandowskog, no čini se da čelnicima Bavarca još uvijek nije sjeo odlazak poljskog napadača.

Lewandowski je već predstavljen kao novi igrač Barcelone jučer u Miamiju, a u Bayernu još uvijek imaju zamjerke na poljskog napadača koji je iznudio odlazak.

Tako je to u intervjuu za Zeit formulirao Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bayerna.

Joan Laporta i Robert Lewandowski VIDEO Lewandowski odjenuo novi dres pa odmah oduševio na treningu: "Stroj, Superman!" divider

Salihamidžić kaže da su se u Bayernu osjećali nelagodno kada je Lewandowski zatražio odlazak te ga je kritizirao jer nije ispunio ugovor, koji mu je istjecao sljedećeg ljeta.

"Razumijevanje za stav Lewandowskog u ovom slučaju je 0,0. Ne razumijem zašto je to napravio. I ne samo zbog toga što sam kao igrač ispunjavao sve svoje ugovore. Ja bih to interno riješio s klubom i ispunio bih svoj ugovor", kazao je Salihamidžić.

Trener Bayerna Julian Nagelsmann također je posljednjih sati kritizirao transfer Lewandowskog. Njemački trener istaknuo je da ne razumije kako je Barcelona mogla napraviti ovakav transfer ako je u vrlo delikatnoj financijskoj situaciji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider