Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odakle novci?

Trener Bayerna frustriran: ''Govore da nemaju novaca, a kupuju sve redom''

Julian Nagelsmann prokomentirao je Barcelonin prijelazni rok.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Julian Nagelsmann odgovarao je na pitanja novinara uoči početka serije pripremih utakmica, a zanimljiv je odgovor dao kada je upitan o odlasku Lewandowskog.

''Oni su jedini klub na svijetu koji nema financijskih sredstava, ali i dalje uspijevaju dovesti bilo kojeg igrača kojeg žele. Ne znam kako im to uspijeva, to je malo čudno, čak i ludo'', rekao je njemački trener.

gol expired Pogledajte novi stan Mamića mlađeg u centru Mostara: Zakupio terasu na krovu za dječje igralište divider

Naime, znamo da je saga trajala mjesecima, a Poljaku su se na kraju krajeva želje ispunile. Zanimljivo da je Barcelona platila 50 milijuna eura 33-godišnjeg igrača kojemu je ugovor s Bayernom izlazio već sljedeće ljeto, a da stvar bude još bizarnija, navodno je Barcelona prikrila stvaran iznos transfera, čak i lažirala plaću Lewandowskog.

Svi se pitaju...

Raphinha i Lewandowski su koštali Barcelonu preko 100 milijuna eura, a svi se čude odakle im toliki novac, interesantno da ne zna niti jedan od najupućenijih novinara na svijetu, Fabrizio Romano.

''Iskreno, ne znam. Ljudi koju su u nogometu, ni oni ne znaju. Agenti ne znaju, nitko ne zna odakle Barceloni svi ti silni novci trenutno.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider