Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NAPOKON

VIDEO Lewandowski odjenuo novi dres pa odmah oduševio na treningu: "Stroj, Superman!"

Robert Lewandowski stigao je Barcelonin američki kamp i brzo se uklopio u momčad čijim je članom silno želio postati.

Joan Laporta i Robert Lewandowski (Foto: Afp)

Gotovo od kraja prošle sezone trajala je trakavica po pitanju Roberta Lewandowskog. Najubojitiji europski strijelac nakon osam godina odlučio je napustiti Bayern, a Barcelonu je odabrao kao svoje odredište.

Nije bilo lako odraditi posao. Bavarci su pokušavali zadržati 33-godišnjeg Poljaka, spremni čak i na opciju da idućeg ljeta može otići kao slobodan igrač, ali nisu uspjeli. Shvatili su da nema smisla zadržati nezadovoljnog i nemotiviranog igrača, posebno ako ga možete dobro prodati, unatoč tome što je već ozbiljno zagazio u tridesete.

gol expired Trener Bayerna frustriran: ''Govore da nemaju novaca, a kupuju sve redom'' divider

Tako je "Lewa" završio u Barceloni nedugo nakon početka njihovih američkih priprema, a prvo što je uslijedilo bilo je fotografiranje s dresom koji je toliko jako želio odjenuti na sebe.

Nakon predstavljanja Lewa je otišao odraditi trening s momčadi, kojoj se istog dana pridružio i trener Xavi, nakon malih problema s dolaskom u SAD, odnosno nakon što je momčad otputovala bez njega, dok je on zadržan na aerodromu u Barceloni.

Prvo je predstavljen fotografijom iz teretane uz komentar kako je ovaj čovjek zapravo Superman.

Onda je došao i naziv strojem na prvom videu s treninga, gdje je kamerama prezentirao svoju spremu kroz sklekove. I mora se priznati da je spreman, ali takav uvijek mora biti ako želi u ovim godinama nastaviti igrati na dosadašnjoj razini.

Lewandowski se pridružuje sjajnom napadu koji čine njegov nekadašnji suigrač iz Dortmunda, Pierre Aubameyang, zatim Ferran Torres, Ansu Fati, Ousmane Dembele, Memphis Depay i Raphinha kao još jedno veliko pojačanje. A tu je i La Masia, koja uvijek može izbaciti nekog novog dragulja.

Barcelona ponovno izgleda moćno!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider