Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tottenham izbacio Chelsea

Žestoka svađa Mourinha i Lamparda, poznato što su izgovorili! Bizarna situacija sve šokirala, Mourinho otišao s klupe

Zajedno su proslavili mnoge uspjehe kao igrač i trener, ali danas su na suprotnim stranama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho i Frank Lampard dugo su dijelili svlačionicu Chelseaja i nizali uspjehe i trofeje - prvi kao trener, a drugi kao jedan od glavnih njegovih aduta na travnjaku.

Bilo je i javnih obostranih pohvala, Morinho je u jednoj od svojih poznatijih izjava baš Lamparda naveo kao osobu za primjer drugima.

"Lampard je s 23 godine već bio muškarac, a današnji igrači su djeca. Ponašaju se kao derišta", rekao je 2017.

Međutim, ti su dani davno prošli, a danas se radi o trenerima koji se susreću na engleskim stadionima. Posljednji susret dogodio se u utakmici Liga kupa Chelseaja i Tottenhama (prolazak Spursa nakon penala), a završio je žestokom raspravom.

gol expired Rumunjski trećeligaš dobio novi stadion od 100 milijuna eura: Izgleda sjajno divider

Verbalni okršaj dogodio se tijekom prvog poluvremena. Mourinho je gestikulacijom pokazao Lampardu da previše priča, dok je Lampard pokazivao prema njegovu stručnom stožeru.

Svađu možete pogledati OVDJE.

Sve je počelo jer je Lampard postao preglasan za Mourinhov ukus nakon što je Chelsea poveo.

gol expired Rakitić otvoren za povratak u reprezentaciju: "Hrvatska uvijek može računati na mene" divider

"Je**te Frank, ne stojiš tamo kad gubiš 3:0", prenosi Mourinhove riječi Telegraphov Sam Wallace, novinar koji je sjedio vrlo blizu.

No, bio je to tek početak showa. U jednom trenutku je igrač Tottenhama Eric Dier ničim izazvan otišao u svlačionicu, a za njim je potrčao Mourinho i vratio ga na teren.

Navodno je Dier trebao hitno na WC, ali ta informacija nije potvrđena. U svakom slučaju, vrlo zanimljiva utakmica u kojoj je na kraju slavio Tottenham nakon penala.

Ante Delija - 3 Cro Cop o svom učeniku pred UFC debi: ''Lomio je nogu i prst, potonuo je, ali sada je spreman'' divider

Nakon 90 minuta susret je završio 1:1. "Bluesi" su poveli u 19. minuti pogotkom Nijemca Tima Wernera udarcem s ruba kaznenog prostora. Bio je to njegov prvi pogodak u dresu Chelsea otkako je ovoga ljeta stigao iz RB Leipziga.

Spursi su u 84. minuti uspjeli izjednačiti, a zabio je Argentinac Erik Lamela. Do kraja susreta više nije bilo golova, nije bilo niti produžetaka, već je pitanje pobjednika razriješeno odmah udarcima s bijele točke.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca presudila je peta serija, Kane je zabio, a Mount je promašio cijeli gol. 

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je za Chelsea do 70. minute, a u posljednjim trenucima prvog dijela je zaradio žuti karton.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider