Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poms staje na loptu

Zekiću teško pao poraz: ''Malo me stid, u bilo kojoj drugoj situaciji bih se oprostio i zahvalio klubu''

Osijek je slavio 0:4 na gostovanju u Koprivnici u 12. kolu SuperSport HNL-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Belupo je teško nastradao na domaćem terenu rezultatom 0:4 od Osijeka u ogledu 12. kola SuperSport HNL-a. Mijo Caktaš je bio prvo ime susreta s tri pogotka, ali i ostali igrači Osijeka izgledali su za klasu bolji od svojih današnjih suparnika.

Treneru Slaven Belupa Zoranu Zekiću, rođenom Osječaninu, posebno teško je pao današnji poraz.

Antonio Plazibat Antonio Plazibat za gol.hr: "Ostao sam bez borbe za titulu, ali trebam nastaviti sve redom nokautirati i doći će" divider

''Dogodilo nam se danas ono što sam sami izazvali. Kao što smo prije izazvali dobre stvari sa svojim ponašanjem smo izazvali ovo što nam se trenutno događa. To sam rekao i igračima. Sve što nam se puca po golu, bude gol. Svaka naša situacija koja nije dobra, stigne kazna. Naravno da tu ima nešto i do kvalitete suparnika, ali trenutno ne izgledamo kao momčad. U bilo kojoj drugoj situaciji, da nemam ovoliku odgovornost koliku imam u ovom klubu, iste sekunde bih se oprostio i zahvalio. Nisam nikad mislio da će me biti sramota, ali baš me onako... Malo me stid, zbog naše izvedbe, ponašanja i defetizma kojeg smo pokazali'', rekao je Zekić, pa dodao:


''Nedopustivo je da mladi ljudi, a pod mlade ljude smatram i sebe, da u jednom trenutku mogu tako lagano odustati. To nije pravi sportski karakter i nije dopustivo, osobito u najvišem rangu hrvatskog nogometa'', zaključio je razočarani Zekić.

Poms mora biti zadovoljan, ali…

Rene Poms, strateg Bijelo-plavih, itekako može i mora biti zadovoljan visokom pobjedom na tradicionalno teškom gostovanju za Osijek, ali ipak staje na loptu.

gol expired Pašalić i društvo zasjeli na vrh Serie A, ali ostaje gorak okus u ustima: Ispustili dva pogotka prednosti divider

''Naravno da smo zadovoljni, pobijedili smo 4:0 u gostima. Rezultat je vrlo, vrlo dobar. Postigli smo pogodak u pravom trenutku utakmice i to nam je puno pomoglo. No, da budem iskren, nisam bio do kraja zadovoljan prikazanom igrom, pogotovo u drugom poluvremenu. Isto tako, nismo baš dobro krenuli u susret, nismo bili toliko agresivni, no taj rani gol nam je puno pomogao. Mogu reći da je rezultat bio najbolji u ovoj utakmici'', kazao je 47-godišnji Austrijanac na klupi kluba s Drave.

Osijek je u pravom naletu, ostvarili su četiri pobjede zaredom, sljedeće kolo dočekuju Istru na domaćem terenu, dok Slaven ide na noge Šibeniku.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider