Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Sucu nije bilo lako''

Zekić nakon utakmice: ''Ovo smo izvukli na karakter, bilo je nezgodnih tonova u svlačionici''

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić prokomentirao je današnju podjelu bodova s Hajdukom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Belupo i Hajduk remizirali su 2:2 u 17. kolu SuperSport HNL-a. Posljednji susret ove polusezone na Kušek Apašu pružio je pregršt sadržaja, ali i ružnih scena. Susret nije obilježio nogomet, već navijački ispadi prema sucu Anti Mariću koji je na svu sreću prošao bez posljedica.

gol expired VIDEO Pogledajte penal za Slaven koji je podigao dosta prašine: Trebao je biti ponovljen? divider


Hajduk je izgledao sjajno u prvom poluvremenu, vodio s lagodnih 0:2, ali prekid i nervoza odradili su svoje i potpuno pali u drugom dijelu igre. Slaven se uspio vratiti u susret pogocima Hoxhe i Krstanovića, a na kraju su mogli čak i do sva tri boda nakon što je Hajduk ostao s igračem manje.

gol expired Trener Hajduka: "Sudac se izgubio, a ovo malo podsjeća na Jugoslaviju" divider


Trener domaćih Zoran Zekić prokomentirao je utakmicu.


„Sucu je bilo jako teško ovo suditi. Prvo poluvrijeme, s njime ne mogu biti zadovoljan. Tada smo promašili 'cijeli nogomet'. Ali, hvala Bogu, na poluvremenu smo se probudili. Bilo je u svlačionici i nezgodnih tonova a onda smo proigrali, pritiskali i dali golove, igrali smo kako volim. Čestitao bih Hajduku na prvom, a nama na drugom poluvremenu. Mislim da je na kraju rezultat realan. Da, pogodio sam s izmjenama. Krstanović je zabio, bio je penal na Crncu, a mislio sam da će biti i na Žuljeviću pa je to sudac izvukao van'', rekao je Zekić pa nastavio:

gol expired Šok za Bišćana! Glavni stoper mlade Hrvatske reprezentacije pao na dopingu testu divider


''Reakcija igrača s klupe bila je sjajna. Puno razgovaramo s igračima, puno puta smo u situaciji gdje možemo promijeniti pet igrača. To je pola momčadi! Igrači koji ulaze stignu sve, teško je kad moraš loviti rezultat. Na kraju, čestitao bih svima u klubu, igračima, struci i upravi. Ovo sve smo izvukli na karakter, sada se moramo odmoriti pa ćemo biti spremni za dalje.''


Slaven se nije libio napasti vodeće momčadi HNL-a, ali ipak su zbog takve igre patili rezultati.

Slaven Belupo - Hajduk Luda utakmica u Koprivnici prepuna tenzija završila podjelom bodova: Hajduk ponovno pao u drugom poluvremenu divider


"Mislio sam da ću biti malo pametniji. Dinamo, Hajduk i Osijek - ove godine smo dobili po četiri gola jer smo igrali otvoreno. Danas je bila ideja te da budemo što čvršći i kompaktniji'', tvrdi Zekić.


Duga je pauza ispred HNL momčadi, a Zekić ističe da nije zadovoljan posljednih nekoliko kola, pogotovo s remijem u Gorici koja se vidi svjetlo na kraju tunela.


''Do nove utakmice je 70 dana. To je kao da počinje nova sezona. Sad, kad biste me pitali, rekao bih vam da nisam zadovoljan sa našim bodovnim učinkom u zadnje tri utakmice. Protiv Gorice, da smo ostali kompletni završilo bi drugačije, s Lokomotivom smo imali sličnu situaciju, sad i ovo danas... Realno, izgubili smo četiri boda. Ali, to je tako. Negdje dobiješ, negdje izgubiš pa ti se vrati. Ja ne volim prosjek i ne želim se boriti za sedmo mjesto, tako da nikada ne mogu biti do kraja zadovoljan'', zaključio je Zekić.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider