Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nezadovoljan suđenjem

Trener Hajduka: "Sudac se izgubio, a ovo malo podsjeća na Jugoslaviju"

Slaven Belupo i Hajduk odigrali su 1:1 u 17. kolu HNL-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hajduka osvojili su samo bod na zatvaranju prvog dijela sezona. U sklopu 17. kola SuperSport HNL-a odigrali su 2:2 protiv Slaven Belupa u Koprivnici.

Nakon utakmice trener Mislav Karoglan nije bio zadovoljan suđenjem. Nažalost, opet će se vući repovi nakon ovog dvoboja.

"Bila je ovo jedna jako čudna utakmica. Imali smo kontrolu u prvom poluvremenu, a onda se dogodio taj prekid utakmice. Nažalost, bilo je previše nervoza na terenu. Sudac se izgubio u tendecioznom suđenju, a ovo malo podsjeća na suđenje u Jugoslaviji", rekao je trener Hajduka pa dodao:

gol expired FOTO Nogomet pao u drugi plan nakon ovog poteza navijača: Pomoćni sudac pogođen stolicom! divider

"Imali smo plan da još jače pritisnemo protivnika u nastavku utakmicu, ali igrači su se izgubili u tom kaosu. Imali smo šansu da pobijedimo preko Marka Livaje, ali nismo uspjeli s deset igrača na terenu".

S ovim kiksom splitskog sastava otvara se mogućnost nogometašima Dinama da na dugu pauzu odu sa šest bodova prednosti pred najvećim rivalom:

"Dugo je prvenstvo, Hajduk se još uvijek drži na dva kolosijeka. Imat će i Dinamo svojih uspona i padova, a mi smo u ova dva mjeseca napravili pomak. Ako se želimo boriti za titulu, moramo imati manje kardinalnih pogrešaka", zaključio je.

Tablica Prva HNL

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider