Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
težak raspored Osječana

Zekić nakon Dinama: ''Baš nas neće ove sezone, ali ova predstava je ohrabrujuća za momčad''

Trener Osijeka Zoran Zekić osvrnuo se na igru svoje momčadi u remiju protiv Dinama 1:1.

Zekić i Jakirović (Foto: Ivan Perić/Cropix)

U derbiju 25. kola SuperSport HNL-a Osijek i Dinamo su na Opus Areni pred 11.450 gledatelja odigrali 1:1.

Osijek je poveo u 26. minuti golom Domagoja Bukvića, a izjednačio je Sandro Kulenović u četvrtoj minuti nadoknade.

Nakon utakmice trener Osijeka Zoran Zekić osvrnuo se na igru svoje momčadi.

"Imali smo toliko šansi protiv Dinama u ovakvom izdanju da neki možda nisu vjerovali da ćemo ih imati. Protiv Lokomotive pet mrtvaca, danas opet, naravno da to nije dobro za nikoga da toliko promaši. Naravno da sam probao s Matkovićem i Meirezom stvoriti pritisak gore. Takva nam je sezona, neće nas, ali ne treba kukati. Rekao sam igračima da sam ponosan na njih. Htjeli smo imati vezne igrače na krilima, da budemo na lopti, ali eto, nikako da navučem osmijeh do kraja. Ali treba samo predano raditi, meni je ovo danas baš ohrabrujuće'', rekao je Zekić pa dodao:

Sergej Jakirović Jakirović objasnio zašto Dinamo zabija puno golova u završnici: ''To je pobjednički mentalitet'' divider

"Ovo je sezone puna turbulencija, nakupilo se svega, eskaliralo sada, promjene trenera i igrača, navikavamo se i na novi stadion, a teško je i nakon ovakog terena doći na neki drugi pa ostvariti ovako kvalitetnu pas igru."

Osijek na Rijeku bez Miereza

Slijedi Rijeka, bez Miereza koji je akumulirao tri žuta kartona.

"Bez Ramona, a Jugović je dobio jak udarac u kvadriceps, Cokaju pukla arkada, Bukvić je isto izašao u bolovima, tako da će biti posla za liječničku službu. Gledao sam Rijeku danas koja je u velikom zanosu, morat ćemo nešto smisliti. Ramon nam daje energiju, pritisak, trebat ćemo nešto smisliti", kazao je i priznao:

Bukvić i Mierez Osijek bio nadomak senzacije protiv Dinama, ali Kulenović spasio bod Modrima divider

"Ne skrivamo da ovisimo o Mierezu, ali Prekodravac, Matković, Omerović, uz pametan rad i selekciju mislim da može Osijek iduću sezonu biti puno kvalitetniji i puno stabilniji'', poručio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider