Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izbori u Maksimiru

Zajec najavio borbu s Barišićem za predsjednika Dinama: "To će biti zanimljivo"

Legendarni Dinamov kapetan Velimir Zajec premoćno je slavio na izborima za Dinamovu Skupštinu u prvoj izbornoj jedinici…

Lista Velimira Zajeca Dinamovo proljeće premoćno je odnijela pobjeda u izborima za Dinamovu Skupštinu u prvoj izbornoj jedinici.

Dinamov stadion - Maksimir Crna knjižica i stvarni Dinamovi vladari: Tko će pobijediti u borbi za plavo žezlo i blagajnu? divider

Zajecova lista slavila je s 88,9 posto osvojenih glasova, dok je lista Otte Barića mlađeg - Dinamo iznad svih - osvojila 11,1 posto glasova.

Lista Dinamovo proljeće imat će 25 mjesta u Skupštini, dok će 35 mjesta pripasti listi Izvršnog odbora, a na čijem je čelu Mirko Barišić.

Skupština će imati ukupno 60 zastupnika i birat će predsjednika te ostala klupska tijela. Zajec i Barišić bit će jedini kandidati u predsjedničkoj utrci.

Zajec je prokomentirao prvu rundu izbora i nadolazeće skupštinske izbore za predsjednika.

„Čestitam gospodinu Bariću na korektnoj borbi. Dobro smo se pripremili i zasluženo pobijedili. Iza nas su naši navijači, a to je najvažnije“, kazao je Zajec i najavio predsjedničke izbore.

„Neće biti lagano. To će biti interesantna borba. Nadam se da će biti gospodska. Dinamo mora igrati kako je igrao dosad, to je zasluga svih ljudi u klubu, ali i nas navijača“, kazao je Zajec, koji je na Valentinovo prije 24 godine izašao pred navijače i obznanio povratak Dinamova imena.

„Ima puno simbolike, to su bili lijepi dani. Tada sam viknuo: 'Imamo Dinamo', a sada ću reći: 'Imamo Dinamovo proljeće'", zaključio je Zajec.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider