Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije lako Rudešu

Zebec prijavio Šimunića: ''Nogom je udario bočicu i poslao sve u pi*ku..."

Rudeš je u današnjoj utakmici protiv Lokomotive zaradio čak tri crvena kartona.

Josip Šimunić (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Rudeš i Lokomotiva remizirali su 0:0 u utakmici 17. kola SuperSport HNL-a u Kranjčevićevoj ulici.

Utakmicu su obilježila tri crvena kartona za Rudeš, odnosno jedan za igrača Vanju Vukmanovića i dva za čelnike Rudeša na klupi. Lokomotiva je igrala s igračem više preko pola sata, ali nije iskoristila tu prednost.

Sudac Zebec je povukao drugi žuti karton za Vukmanovića u 57. minuti, a 10 minuta kasnije došlo je do isključenja Čondrića i Šimunića.

Igrači Manchester Cityja Spektakularna nedjelja u Premier ligi: Epski preokret Liverpoola, City ne pamti ovakav niz šest godina divider

''Na prijavu 4. sudca utakmice isključio sam službenog predstavnika kluba Josipa Šimunića zbog toga što je udario nogom bočicu za vodu u tehničkom prostoru te glasno izrekao: 'Pi*ka vam materina svima'', zapisao je Zebec u službeni zapisnik, no to nije sve:

''U 66. minuti na prijavu 4. sudca isključio sam pomoćnog trenera Stipu Čondrića zbog odgurivanja 4. sudca s obje ruke u prsa, između uzdužne linije i tehničkog prostora, a nakon toga pomoćni trener dvije i pol minute odbijao je napustiti klupu te na kraju opsovao riječima: 'Jeb*m vam svima mater'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider