Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LUKSUZ DA, ALI...

Erling Haaland ima bogatu kolekciju automobila: Čini se da baš ne voli jurilice, pogledajte sami

Erling Haaland, napadač Manchester Cityja, obožava luksuzne SUV-ove.

Erling Haaland (Foto: Afp)

Erling Haaland nije se proslavio na prvom polufinalnom susretu Lige prvaka u Madridu. U potpunosti ga je neutralizirala Realova obrana, ali zato je napadač Manchester Cityja dospio u središte španjolske javnosti luksuznom kolekcijom automobila.

Na njegov račun svakog tjedna sjeda iznos od 432 tisuće eura, tako da si može priuštiti kupovinu automobila na kojima bi mu mnogi pozavidjeli. Za razliku od većine nogometaša, ne voli se hvaliti svojim voznim parkom, ali iz onoga što se može vidjeti na putu do trening-kampa, Norvežanin preferira terence.

Tako se u njegovoj garaži mogu pronaći sljedeći modeli. Najluksuzniji je, svakako, Rolls-Royce Culinnan, čija se cijena kreće od 280 pa sve do 350 tisuća eura. Težak je 2,7 tona, ali dostiže brzinu od 250 kilometara na sat, piše Marca.

Zlatan Ibrahimović Ibrahimović odveo suprugu po novi Ferrari, njegova cijena mnoge će zaprepastiti divider

Nešto skromniji model je Range Rover Sport, koji je naročito popularan među premierligaškim zvijezdama. Nije poznato o kojem se točno modelu radi, ali vjerojatno je riječ o najskupljem, najjačem i najbolje opremljenom modelu u seriji. Cijena mu je 150 tisuća eura.

Treći automobil je Mercedes AMG GLE 63 S 4Matic Coupe, koji dostiže brzinu od 280 kilometara i vrijedi nešto više od 180 tisuća eura, a četvrti automobil je Audi RS6 Avant Preformace Quattro, koji vrijedi oko 150 tisuća eura.

Dejana Radanović FOTO Srpkinja sama objavila zastrašujuće poruke koje joj šalju jer misle da vara divider

To je jedini automobil koji nije SUV, odnosno terenac, ali zato dostiže brzinu od 280 kilometara, a od 0 do 100 trebaju mu samo 3,4 sekunde.

Sveukupno ta četiri automobila vrijede gotovo 760 tisuća eura!

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider