Tenis
SPORTOVI
Tenis
''Hvala i doviđenja''

FOTO Srpkinja sama objavila zastrašujuće poruke koje joj šalju jer misle da vara

Srpska tenisačica Dejana Radanović progovorila je o strašnim uvredama.

Galerija Dejana Radanović Dejana Radanović Dejana Radanović Dejana Radanović

Dejana Radanović, srpska tenisačica, našla se na meti sramotnih i zastrašujućih uvreda. O svemu je progovorila na Instagramu, gdje je podijelila tek djelić onoga s čime se suočava svakog dana.

Nakon jednog poraza u njezin su inbox pristigle poruke čovjeka koji se kladio na nju i izgubio. Na njezin je račun sasuo salvu groznih uvreda, nazvavši je, između ostalog, "ku*vom četničkom".

Ovim potezom željela je senzibilizirati javnost na sverastući problem u profesionalnom sportu, naročito tenisu, gdje sve veći broj sportaša i sportašica "puca pod pritiskom" i povlači se.

Jedan od najpoznatijih primjera toga jest povlačenje Naomi Osake iz profesionalnog tenisa zbog depresije, a vratila se nakon četiri mjeseca stanke.

"I šta ti možeš napraviti? Jedno veliko ništa. Blokirati budalu, a sutra će ti doći tri nove koje će ti isto napisati jer su, naravno, odigrale listić na tebe i pale. I svaka budala može napisati što god njegov bolesni mozak poželi. Lijepe strane sporta. Hvala lijepa i doviđenja", poručila je Radanović u priči na Instagramu.

Radanović se protekle dvije godine borila s ozljedama, ali ove sezone upisala je 22 pobjede i pet poraza. Najbolji plasman u karijeri bilo joj je 187. mjesto na WTA listi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider