Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KANIDAT ZA PREDSJEDNIKA

Zajec: ''Ja bih navijao za Panathinaikos protiv Hajduka jer sam od njega dobio kruh!"

Velimir Zajec je iznenadio izjavom nakon sukoba između Brune Petkovića i Roberta Jarnija.

Velimir Zajec (Foto: Jakov Prkić/Cropix)

Nedavno je glavna vijest u hrvatskom medijskom prostoru bio sukob na relaciji Bruno Petković – Robert Jarni.

Bivši Vatreni izjavio je da će navijati za Real Betis protiv Dinama u Europi jer je tri godine bio igrač Betisa. Odmah je nakon toga reagirao HNS i uručio mu otkaz na klupi izbornika mlade U-17 reprezentacije. 

Takva izjava nije sjela Bruni Petkoviću koji ga je nazvao klaunom, a poručio je i da su svi klauni koji navijaju protiv hrvatskih klubova u Europi.

Stadion Maksimir Hoće li Dinamo dobiti montažni stadion na Sveticama? Slično smo već vidjeli u Katru divider

No tjedan dana kasnije stigla je nova reakcija. Velimir Zajec, legenda Dinama i kandidat za predsjednika Modrih, izjavio je da bi navijao za grčki Panathinaikos kada bi igrao protiv Hajduka.

''Nažalost, Jarni je tu ispao ne prepametan, neću ga podcjenjivati, nije mu to trebalo, neću ni grde riječi upotrebljavati, jer svatko može pogriješiti, a on je shvatio da je pogriješio.

Ti si Hrvat. Kad Hajduk igra vani, ja navijam za Hajduk. Jedino ako bi igrao sa Panathinaikosom, onda bih vjerojatno navijao za Panathinaikos jer sam od njega dobio kruh. Ja ga shvaćam, malo se zaletio, zapravo puno se zaletio, nije mu to trebalo. To je hrvatski klub i ti moraš navijati za naše kaj god da je'', rekao je Zajec u emisiji HRT-a Homo Sapiens.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider