Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vjeruje u pobjedu

VIDEO Zajec se javio iz Grčke: Postao je ozbiljan kandidat za predsjednika Dinama, evo što kaže

''Vidimo se uskoro u Zagrebu a u međuvremenu vas sve pozivam da se učlanite u Dinamo, pozdrav od Zeke i živio naš Dinamo!'', poručio je Zajec.

A ono o čemu se spekuliralo posljednjih dana od danas je i službeno - Velimir Zajec kandidat je za predsjednika Dinama s liste "Dinamovo proljeće". Legendarni Zeko uskoro iz Atene stiže u Zagreb, a navijači Dinama dali su mu punu potporu.

Baš kao što je to radio davne 1982. Velimir Zajec od danas je i službeno kandidat za predsjednika kluba.

''Sretan sam što se okupila mlađa ekipa s respektabilnim poslovnim karijerama, s idejom da pomognu dinamu, ja o nogometu znam malo više od njih i zato sam tu da se primimo posla, ojačamo školu, učvrstimo prvu momčad i podignemo Dinamo na još veću razinu."

Zajec je kandidat liste "Dinamovo proljeće", koju podržavaju Bad Blue Boysi. Bivši igrač, trener i direktor kluba iz Maksimira, kažu, točno je ono što je listi nedostajalo.

''Zajec zna nogomet, može kreirati sportsku politiku voditi i upravljati ovim sportskim dijelom kluba i zajedno sa nama pomoći da stvorimo jači moćniji i uspješniji Dinamo'', kaže Dubravko Skender.

Aleksander Čeferin Svjetski mediji bruje: Predsjednik UEFA-e žestoko opleo po Zvonimiru Bobanu divider

Podrška je brzo stigla i od još jedne legende kluba.

"Jako mi je drago da je Velimir Zajec predsjednički kandidat na listi Dinamovo
proljeće. Velika - prava i plava podrška."

Osim što je bio vođa i kapetan one slavne Dinamove generacije iz 1982., Velimi Zajec svoj legendarni status u Dinamu dodatno je potvrdio još prije 24 godine na ono plavo Valentinovo kada se vraćalo ime Dinamo. Zajec je izašao upravo kroz ova vrata, i okupljenom mnoštvu obznanio odluku skupštine onom legendarnom rečenicom - imamo Dinamo!"

''Taj dan pod maksimirskim tribinama bilo nas je 10 tisuća gorilo je nebo i zemlja, izašao je van i rekao imamo Dinamo. vi vjerojatno ne vidite, ja sam se sav naježio i to je ona dinamovština."

''Treba ga podržat, u svakom slučaju legenda, naš poznat čovjek, pametan, može vodit klub, prava kandidatura'', kaže Ivica, navijač Dinama.

A hoće li Velimir Zajec Zeko ponovno dobiti priliku da bude Dinamovo med i mlijeko, kako su mu tepali za vrijeme igračkih dana, doznat ćemo već sredinom ožujka za kada je planirana skupština na kojoj će se odlučivati o novom predsjedniku. Zajecovu kandidaturu u Dinamu danas nisu htjeli komentirati.

''Vidimo se uskoro u Zagrebu a u međuvremenu vas sve pozivam da se učlanite u Dinamo, pozdrav od Zeke i živio naš Dinamo!"

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider