Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne žele 10 mil. eura

Xavijev sadašnji klub odbio odštetu od Barcelone jer im novac ne treba, traži nešto sasvim drugo

Katalonska igračka legenda trebala bi uskoro sjesti na klupu svog bivšeg kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ponos Katalonije uskoro bi trebao imenovati nasljednika nedavno otpuštenog Ronalda Koemana, još nema službenih kontakata, ali neslužbeno čelnici Barcelone obavili su razgovor i riješili detalje s Xavijem, sad još trebaju utanačiti detalje s njegovim klubom.

Xavi je još pod ugovorom s katarskim klubom, a prema nekim informacijama iz španjolskih medija, na temelju tog dokumenta katarskom klubu pripast će oko 10.000.000 eura odštete, odluči li se njihov trener vratiti u klub u kojem se igrački etablirao.

gol expired Xavijeva slagalica: Legenda u svojoj Barci želi četiri nova imena, među njima i jednog dinamovca divider

Najbliži suradnici Joana Laporte sinoć su poslije utakmice s kijevskim Dinamom u Ligi prvaka otputovali u Katar kako bi pogledali utakmicu Al Sadda, a kasnije su sjeli za stol, najprije s Xavijem pa zatim i s njegovim šefom te pokušali dogovoriti raskid ugovora.

Katalonci su bili spremni isplatiti odštetni zahtjev ljudi iz Al Sadda, međutim oni su ih iznenadili rekavši kako im lova nije potrebna, love imaju. Od Katalonaca su, naime, tražili dogovaranje prijateljske utakmice na njihovom sadionu u Kataru u bliskoj budućnosti.

gol expired Xavija pitali dolazi li u Barcelonu, a on im u svom stilu odgovorio divider

Time će, smatraju, dobiti puno više, nego da im Katalonci isplate odštetu određenu Xavijevom ugovornom klauzulom. Čelnici Barcelone navodno nemaju ništa protiv toga, naprotiv, bilo što samo da njihova koronarecesijom pogođena blagajna ne mora primiti još jedan udarac.

To znači kako bi se kroz tjedan trebala pojaviti i službena potvrda, a igračka legenda trebala bi sjesti na klupu svog bivšeg kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider