Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čeka se novo ime

Xavija pitali dolazi li u Barcelonu, a on im u svom stilu odgovorio

Xavi je glavni kandidat za novog trenera Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po brojnim izvorima 41-godišnji Xavi, igračka legenda Barcelone, glavni je favorit za dugotrajnije preuzimanje trenerske klupe te momčadi.

Prije nekoliko dana Nizozemac Ronald Koeman je morao napustiti tu dužnost uslijed loših rezultata Barcelone na startu nove sezone, a privremeno je na tu klupu sjeo Sergi Barjuan. I iz same Barcelone su naveli kako su pregovori s Xavijem sve intenzivniji i kako vjeruju u njegov brzi dolazak, a i često pouzdana madridska Marca je navela kako je dolazak Xavija u Barcelonu gotova stvar.

gol expired Lokosi trljaju ruke, stižu milijuni! Ovi velikani žele Kačavendu, ali nešto se pita i Dinamo divider

No, sam Xavi, trenutačno trener katarskog Al Sadda, nije govorio u tom tonu.

„Trenutačno sam jedino i isključivo fokusiran na svoj rad u Al Saddu. I o ničemu drugome ne želim razgovarati“, prilično tvrdo i uvjerljivo je rekao Xavi koji je u tom klubu od 2019. godine i to mu je za sada jedini trenerski posao u kratkoj karijeri.

U svibnju ove godine Xavi je produžio ugovor s Al Saddom na dodatne dvije godine, a i iz samog katarskog kluba su najavili kako imaju „sigurnog trenera“ i kako se o odlasku u Barcelonu „ne razgovara“.

gol expired VIDEO Brazilski MMA div od 180 kilograma šamarčinom ugasio protivnika, ali onda je i on zaspao divider

Od 1997. do 1999. godine Xavi je igrao za drugu momčad Barcelone, dok je od 1998. do 2015. skupio više od 500 prvenstvenih nastupa za katalonsku momčad te je u tom razdoblju bio jedna od glavnih ikona Barcelone. U španjolskoj reprezentaciji je skupio 133 nastupa uz trinaest pogodaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider