Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Pep je rođeni pobjednik''

Legenda otklonila sumnju: Je li ovo najgore što se moglo dogoditi Realu u Ligi prvaka?

Bivši veznjak Barcelone Xavi Hernandez očekuje da će Manchester City ove sezone baciti sve karte na Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši reprezentativac Španjolske Xavi očekuje da će Manchester City u drugom dijelu sezone ciljati na titulu u Ligi prvaka.

City je u nedjelju pobijedio Sheffield United kod kuće s 2:0, ali pobjeda Liverpoola protiv Wolvesa znači da su aktualni prvaci ostali na zaostatku od 14 bodova za Kloppovom momčadi, koja ima i utakmicu manje.

Guardiolin sastav prošao je u polufinale Liga kupa, dok će svoju kampanju u FA kupu započeti protiv Port Valea u trećem kolu ovog vikenda.

No, legenda Barcelone Xavi vjeruje da će Pep Guardiola, koji nije osvojio Ligu prvaka otkako je napustio Camp Nou 2012. godine, ciljati na europsku slavu u 2020.

gol expired Mourinho i Guardiola ulaze u novi "rat": Na meti je nova francuska zvijezda divider

''Pep je rođeni pobjednik'', rekao je menadžer Al Sadda za Daily Mirror.

''Boljet će ga što Manchester City toliko zaostaje u Premierligi za Liverpoolom i neće odustati. Međutim, bit će realan. Razlika je velika i trenutno nije izgledno da City može do trećeg uzastopnog naslova u Engleskoj. S tim na umu, mislim da postoji velika vjerojatnost da će Pep dati prioritet Ligi prvaka'', izjavio je Xavi.

''To će biti dvije velike utakmice protiv Reala u osmini finala. I možda će postojati prilika da odmori igrače prije tih utakmica koje ne bi imali da su u utrci za naslov. Nedavno se našalio s Kloppom da bi oni i Liverpool ove sezone trebali zamijeniti trofeje, ali u toj šali bilo je i neke istine'', zaključio je bivši igrač Barcelone.

Momčad Barcelone (Foto: AFP) Barcina momčad desetljeća: Evo tko je slavio po pozicijama i kako je prošao Rakitić divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider