Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ja sam čovjek za barcu''

Njegovo ime sva glasnije odzvanja hodnicima Camp Noua: Je li stiglo vrijeme za povratak legende?

Ime Xavi Hernandez ponovno glasno odzvanja nogometnim prostorijama katalonskog diva Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da se vrijeme Quiquea Setiena na klupi Barcelone bliži svome kraju. Barem ako je za vjerovati pisanjima španjolskih medija, ponajviše katalonskog Sporta, koji je najavio njegovu smjenu i povratak igračke legende u klub.

Nakon novog kiksa i trzica između igrača i trenerskog osoblja nakon remija protiv Celte, Xavi je ponovno glavna tema rasprave kada je novi trener u pitanju. 

Xavija se dovodilo u kontekst s Barcelonom još početkom godine, nakon što je smijenjen Ernesto Valverde, ali se upravo u tom trenutku ipak okrenula iskusnijem Setienu.

gol expired Totalni raspad u Barci: Messijev kočijaški ispad na travnjaku, pa žestoka svađa u svlačionici divider

Xavi je nakon toga rekao da je njegov životni san vratiti se u Barcelonu, ali samo u trenutku kada će i ako imati potpuno kontrolu nad prvom momčadi.

"Najveća želja mi je biti trener Barcelone i vratiti klub na pobjedničke staze", rekao je aktualni trener Al-Sadda, kluba koji je odveo do naslova katarskog superkupa i kupa, te do polufinala azijske Lige prvaka.

Trenutno je njegov Al-Sadd tek treći u prvenstvu s 10 bodova zaostatka za vodećim Al-Duhailom, za koji nastupa bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

gol expired Zverev nije bio jedini! Još jedan tenisač partijao u Francuskoj, sve frca od reakcija: "Koliko sebičan možeš biti?" divider

"Ja i moj trenerski tim se jako puno pripremamo za taj trenutak, naporno radimo i vrlo smo uzbuđeni. Ja sam čovjek za Barcelonu. Želim se vratiti u klub i započeti projekt od nule i želim imati apsolutnu kontrolu nad nogometnim odlukama u klubu", kazao je Xavi i zaključio.

"Došli su po mene u siječnju, trenutak tada nije bio pravi. Ne mogu isključiti da će se stvari uskoro promijeniti."

Nakon subotnjeg kiksa protic Celte i Realove nedjeljne pobjede kod Espanyola, Barcelona je zaostala dva boda za Kraljevskim klubom u borbi za naslov prvaka u Primeri.

Osim toga Barcelona je u osmini finala Lige prvaka, u kojoj ju očekuje uzvratni susret protiv Napolija, nakon što je prvi susret u Italiji završio remijem (1:1).

gol expired Liverpool ispred nosa Cityju krade stopera vrijednog 100 milijuna eura, Lovren odlazi u tom transfer-paketu? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider