Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez dlake na jeziku

Wenger pregovara s Bayernom i žestoko kritizira: Slavni Francuz "izrešetao" veliku zvijezdu Reala

Proslavljeni francuski stručnjak Arsene Wenger u pregovorima je s Bayernom, a u međuvremenu komentira nogometna zbivanja…

Arsene Wenger (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Arsene Wenger blizu je klupe Bayerna. Bild piše da su pregovori u tijeku te da bi se čelnici Bayerna i francuski stručnjak trebali sastati sljedeći tjedan i dogovoriti uvjete suradnje do kraja sezone.

Nakon što su trener Ajaxa Erik ten Hag, trener PSG-a Thomas Tuchel i voditelj sportskog sektora RB Leipzig Ralf Rangnick odbacili mogućnost prelaska u Bayern, glavni direktor najtrofejnijeg njemačkog kluba Karl-Heinz Rummenigge telefonski je kontaktirao sa 70-godišnjim francuskim stručnjakom.

Wenger blizu Bayerna

Posljednje informacije govore da su se načelno dogovorili, no još se čeka službena potvrda. Ako se sve odvije po očekivanjima, Wenger bi trebao voditi Bayern do kraja sezone, a onda će prepustiti svoju poziciju mlađem treneru, kojeg čelnici Bayerna tek trebaju pronaći.

Aaron Ramsey i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Hit-situacija: Ronaldo mislio da je napokon prekinuo očajan niz pa mu je suigrač "ukrao" gol divider

Francuz u međuvremenu komentira nogometna zbivanja na BeIN Sportsu. Wenger je dao zanimljiv osvrt na fizičko stanje Edena Hazarda, novog velikog pojačanja Real Madrida.

Komentirajući utakmicu Reala i Galatasaraya u Ligi prvaka, Wenger je okrznuo belgijsku zvijezdu kazavši da je došao u Real s nekoliko kilograma viška te da još uvijek nije dosegao optimalnu fizičku spremu.

Hazard pretežak

"U Realu još nismo vidjeli opasnog Hazarda kakvog ga poznajemo iz engleske lige. Nakon što je imao problema s ozljedom, još nije dosegao fizički maksimum. On trenutačno ne izgleda kao nogometaš koji me impresionirao svojim igrama posljednjih godina. Ima očigledan manjak samopouzdanja u odnosu na razdoblje u Chelseaju", kazao je Wenger, kojem bi u Bayernu trebao biti pomoćnik Miroslav Klose, proslavljeni centarfor njemačke reprezentacije.

gol expired Neočekivani heroj pomogao Dinamu: Igrač Man Cityja morao na gol, branio bolje od prva dva vratara divider

Na pitanje misli li da Hazardov problem leži u promjeni sredine i opuštenijoj kulturi življenja u Španjolskoj, Wenger je izravno odgovorio:

"Ne mislim da je u tome problem. Mislim da je njegov najveći problem fizičke prirode. Došao je pretežak u Real, to smo mogli pročitati u novinama. Ako želite postići da vam trkaći konji izgubi utrku, potrebno je samo mu nabaciti koji kilogram viška", zaključio je Wenger.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider