Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kad neće, neće

Hit-situacija: Ronaldo mislio da je napokon prekinuo očajan niz pa mu je suigrač "ukrao" gol

Neobična situacija s utakmice Juventusa orivukla je mnogo pažnje.

Aaron Ramsey i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo prvi je izvođač slobodnih udaraca u Juventusu, iako mnogi smatraju da bi tu dužnost morao barem podijeliti s, primjerice, Miralemom Pjanićem.

Statistika nikako ne ide na ruku Ronaldu, koji je dosad u Juventusu pucao više od 20 slobodnjaka i još nijednom nije pogodio.

Činilo se da će njegov crni niz napokon doći kraju na utakmici Lige prvaka protiv moskovskog Lokomotiva, ali upleo se njegov suigrač Aaron Ramsey te mu u maniri najvećeg ''strvinara'' ukrao pogodak.

gol expired Neočekivani heroj pomogao Dinamu: Igrač Man Cityja morao na gol, branio bolje od prva dva vratara divider

Ronaldo je na samom početku utakmice zapucao slobodnjak iskosa s desne strane. Lopta je išla ravno u vratara Guilhermea Marinata, ali on je loše reagirao; lopta mu je pobjegla kroz noge izakotrljala se prema mreži.

Ronalda su centimetri dijelili od gola

Ronaldo je već slavio prvi pogodak iz slobodnjaka za Juve, ali pojavio se Ramsey i doslovno s crte ugurao loptu u mrežu. Budući da lopta u tom trenutku još nije bila u potpunosti prešla crtu, službeni zapisničari gol su upisali Velšaninu.

Nenad Bjelica (GOL.hr) Bjelica zaustavio prevoditeljicu: ''Ma nije uopće bitno, gospođo, dobro je, recite da je to cirkus'' divider

Ramsey je tako postao prvi britanski nogometaš koji je zabio za Juventus u Ligi prvaka, a istovremeno je to bio i 300. pogodak Stare dame u tom natjecanju.

Međutim, te obljetnice postale su manje bitne zbog situacije s Ronaldom, koja se brzo proširila društvenim mrežama i postala pravi hit. Čini se da se prilikom slavlja Ramsey ispričao Ronaldu kada je shvatio što je napravio, ali slaba je to utjeha Ronaldu, koji i dalje čeka gol iz slobodnjaka za Juventus.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider