Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sapunica

Wanda prekinula medijsku šutnju i otkrila sve o preljubničkoj aferi: Potvrdila da je Icardi razmišljao o kontroverznom potezu

Mauro i Wanda Icardi bili su na korak od razvoda braka, ali su uspjeli sve izladiti nakon afere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sapunica o možebitnom prekidu najpoznatijeg nogometnog para, Maura i Wande Icardi tjednima je zabavljala svjetsku javnost, ali unatoč svim problemima odlučili su ostati zajedno.

Tako su u zajedničkom intervju s novinarkom Susanom Gimenez potvrdili da je Icardi bio na korak od prekida nogometne karijere.

Nakon što je saznala za preljubničku aferu, Wanda Nara je odlučila napustiti zajednički dom u Parizu i otići u Milano.

Icardi nije dvojio ni trenutka, naumio je spasiti brak s Wandom, tako da je zatražio dozvolu PSG-a i krenuo za njom u Italiju. Zbog toga je propustio nekoliko treninga, ali i utakmicu Lige prvaka proitiv RB Leipziga.

gol expired Karim Benzema na sudu ipak proglašen krivim za ucjenu suigrača snimkom seksa! divider

Tih se dana pročulo da je Icardi poručio Wandi da će u slučaju razvoda prekinuti nogometnu karijeru, a tu je glasinu potvrdila i Wanda.

"Upitno je jel bi on to stvarno napravio ili samo tako kaže", kratko je odgovorila kontroverzna Wanda.

Vjerojatno je Icardi to iskoristio kao izgovor da sve pokuša što prije razriješiti s Wandom koja mu je, osim supruge, i menadžerica. Navodno se čelnicim PSG-a nije ni najmanje svidjelo što se sve događalo oko Icardija, tako da će ga sljedeće sezone prodati u neki drugi klub.

Podsjetimo, afera je izbila nakon što je Nara posumnjala u Icardijev preljub s argentinskom glumicom Chinom Suarez. Zaplet je tim veći što je Nara ujedno i Icardijeva agentica, što znači da ima i poslovni interes u cijeloj priči.

gol expired Talijani osudili legendu Serie A na zatvorsku kaznu: Nemilice je trpao u dresu Palerma, a onda je ogrezao u kriminal divider

Wanda i Mauro započeli su svoju vezu tijekom 2013. godine, u periodu dok je Mauro igrao u Sampdoriji skupa s Wandinim bivšim suprugom Maxijem Lopezom. Tijekom tog boravka u istom klubu Icardi, koji je bio Maxijev prijatelj i ovaj ga je doživljavao kao mlađeg brata, preoteo je Maxiju suprugu s kojom ima tri sina.

Međutim, ta nemušta crtica iz njezine burne biografije nije zasmetala očito skleroznoj Wandi da zaspe drvljem i kamenjem Chinu Suarez. Proglasila je argentinsku glumicu bludnicom.

China Suarez joj je u međuvremenu uzvratila:

"Nisam ja pokrenula niti potaknula ovu situaciju. Vjerovala sam da su rastavljeni", rekla je glumica koja je potvrdila glasine o aferi, ali isto tako odbacila krivnju za probleme u Icardovoj obitelji.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider