Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mauro, Mauro...

Novi detalji: Wanda unajmila istražitelja, hakirala mu telefon i razotkrila ga, Icardi neutješno plače i ne trenira

U Maurovu telefonu pronašla je SMS prepisku s lijepom glumicom čiji identitet nije poznat.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nova sapunica u argentinsko-talijanskoj koprodukciji "Icardijevi" osvaja polako cijelu Europu. U posljednjoj epizodi mogli ste pratiti odlazak gospođe Wande Icardi iz njihova obiteljskog doma u Parizu zbog preljuba i navodne romanse s argentinskom glumicom, a Wanda je današnju epizodu najavila objavivši priču na Instagramu bez prstena na svojoj ruci i obrisala je sve zajedničke fotografije.

"Ruka mi bolje izgleda bez prstena", objavila je Wanda i definitivno potvrdila kako je pukla ljubav između Maura Icardija i njegove agentice, koja je podnijela zahtjev za rastavu braka.

Wanda Nara i Mauro Icardi (Instagram) PSG pustio Icardija da riješi obiteljsku dramu s najpoznatijom agenticom, sapunica okupirala naslovnice divider

U današnjoj epizodi Wanda je otkrila kako je poslije sumnje da je Mauro vara odlučila iznajmiti privatnog istražitelja kako bi ga pratio. Kad je od njega dobila potvrdu sumnje, hakirala mu je telefon i u njemu pronašla kompromitirajuće poruke.

Talijanski mediji dočepali su se tih poruka, vjerojatno preko Wande, i tvrde kako je riječ o lijepoj glumici Eugeniji Suarez. Radi se o 29-godišnjoj umjetnici iz Buenos Airesa, koja je navodno slala poruke Mauru i tražila ga da se nađu negdje gdje ih nitko ne poznaje.

Kad ga je Wanda suočila s istinom, Icardi navodno nije zanijekao dopisivanje s glumicom, ali je svojoj uskoro bivšoj supruzi rekao kako je sve stalo na flertu te kako se nikad nisu našli.

Mauro Icardi i Wanda Nara (Instagram) Pukla najpoznatija veza u svijetu nogometa? "Još jedna obitelj koju si ostavio zbog ku..e!" divider

Ironično, sve je započelo kad je Icardi u ispadu ljubomore tražio od Wande da mu pokaže svoje poruke u telefonu sumnjajući kako ona njega vara. Tad je Wanda započela svoju istragu i pronašla svašta. Da stvar bude luđa, Argentinka je navodno preko zajedničkog prijatelja pokušala doći do Wande i upoznati je…

Izvori bliski klubu tvrde kako je Icardi potpuno slomljen, plače cijeli dan jer ne zna kako će vratiti Wandu, pa s priličnom sigurnošću možemo tvrditi kako ga neće biti u kadru u utorak uvečer protiv Leipziga u Ligi prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider