Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To je stav

Kapetan Rijeke nije tražio opravdanja, već jasno poručio: ''Idemo hrabro u Švedsku, mi smo Rijeka i idemo na pobjedu''

Rijeka je izgubila od Djurgardena 1:2 na Rujevici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je izgubila od Djurgardena u sklopu drugog pretkola Konferencijske lige, ali drugo poluvrijeme, osobito posljednjih 30 minuta je pokazalo da Rijeka može i mora bolje u uzvratu.

Pred kamere MaxSporta nakon utakmice su stali Haris Vučkić i trener Dragan Tadić.

Rijeka - Djurgarden Rijeka munjevito krenula pa stala: Šveđani pokazali klasu, ali drugo poluvrijeme otkrilo je da ima nade za uzvrat divider

"Očekivali smo da igraju na stranu, dubinske lopte nažalost nismo popratili pa smo primili taj gol za 1:1. Sad nas čeka druga utakmica, moramo ih dobro analizirati, odlučit će posjed lopte. Moramo iskoristiti svoje šanse jer nam oni neće dopustiti previše prilika. Svi igrači moraju preuzeti odgovornost, stati na loptu, previše smo htjeli ‘ući‘ u gol. Treba biti strpljiv. Oni su već 15 utakmica odigrao u svom prvenstvu, vidi se da su uigrani. Kod nas nedostaje automatizma u napadu, ali moramo ići hrabro u Švedsku - mi smo Rijeka i idemo na pobjedu", jasno je zaključio kapetan i strijelac pogotka, Haris Vučkić.

''Fali nam utakmica, nismo dugo zajedno''

Požalio se Dragan Tadić na manjak utakmica, odnosno vremena za stvaranje kemije u svlačionici.

Darwin Nunez Liverpoolovo skupo pojačanje odgovorilo na kritike i iskalilo se na Olmovu Leipzigu divider

"Oni su već odigrali 15 utakmica. Nama, pak, fali utakmica i nismo dugo zajedno. Brzo smo gubili lopte. To je bio glavni problem u prvom poluvremenu i na početku drugog. Ima još jedna utakmica. Nećemo se predati. Moramo naći najbolje rješenje, malo agilnije igrače. Ne bježimo od odgovornosti, idemo na sve ili ništa", izjavio je trener Rijeke pa dodao:

"Imamo šest dana za pripremu. Malo ćemo drugačije igrati nego danas. Slijedi analiza, a onda ćemo napraviti sve da dođemo do željenog rezultata. Nema plakanja idemo dalje", zaključio je strateg Rijeke.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider