Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brojao do četiri

Liverpoolovo skupo pojačanje odgovorilo na kritike i iskalilo se na Olmovu Leipzigu

Liverpool je pregazio Leipzig 5:0, a čudesni Darwin Nunez zabio je svoj prvi gol za Redse. I drugi, i treći, i četvrti...

Darwin Nunez (Foto: Afp)

Jurgen Klopp nedavno je rekao kako je uvjeren da će Darwin Nunez, 100 milijuna eura vrijedno pojačanje iz Benfice, biti ubojit u Liverpoolu, trebalo mu je dvije utakmice za zagrijavanje, ali protiv Leipziga je eksplodirao, ušao je s klupe i zabio četiri komada u pobjedi 5:0.

gol expired Bio bi to senzacionalan transfer: Mladi Hrvat iz druge lige na meti Liverpoola! divider

Nunez se nije proslavio u uvodne dvije pripremne utakmice, ali čini se kako je aklimatizacija sad konačno gotova. Kritični engleski novinari uzeli su ga odmah na zub i čak optužili klopa na bačenu lovu na skupocjenu akviziciju, međutim nakon što su njegovi topovi mirovali protiv Uniteda i Crystal Palacea, eksplodirao je protiv Danija Olma.

Olmo igrao sat vremena

Urugvajac je ušao u drugom dijelu pri rezultatu 1:0, ali poslije tog gola Salaha, postojao je samo on. Prvi je zabio već u 48. iz najstrože kazne, a tri minute kasnije već je zabio drugi. Hat-trick je zaokružio poslije samo 23 minute na terenu, a u 90. minuti susreta upotpunio poker.

Steven Gerrard i John Arne Riise Legendarni igrač Liverpoola šokirao izgledom, navijači se izruguju s njim: "Izgleda kao izbacivač" divider

Joško Gvardiol preskočio je ovaj susret jer se još oporavlja od operacije, ali Dani Olmo je bio na terenu od prve do 60. minute.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider