Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
obilježio karijeru zauvijek

Najveća glupost godine: Vratar rukom ubacio loptu u vlastitu mrežu

Brice Maubleu zauvijek je obilježio svoju vratarsku karijeru jednom gluposti zbog koje će ga svi pamtiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski drugoligaš Grenoble nalazi se jako daleko od mjesta koje iduće sezone vodi u najviši rang francuskog nogometa. Trenutno je devet s 35 bodova, čak 12 manje od mjesta koje vodi u doigravanje, i 15 manje od mjesta koje direktno vodi u Ligue 1.

Nokaut Figueireda UFC-ova večer za pamćenje: Figueiredo brutalno nokautirao Benavideza, ali nije postao novi UFC prvak! divider

Jedan od zaslužnih za takvo stanje na tablici je i vratar Grenoblea Brice Maubleu, koji je u petak na gostovanju kod Caena napravio veliku glupost, zbog koje je njegova momčad primila drugi gol na susretu unutar svega 60 sekundi.

Maubleu je uhvatio jednu loptu s desne strane svog šesnaesterca i htio ju je rukom baciti prema svom igraču na drugoj strani terena. Međutim, niju ju izbacio nego ju je nespretno bacio prema svom golu, te je lopta nekako prešla gol liniju.

gol expired Vratar Leedsa brutalno kažnjen zbog rasizma: Ovo će se svidjeti Slavenu Biliću divider

Caen je poveo u 17. minuti, a samo minutu kasnije Maubleu si je sam ubacio loptu u mrežu za konačnih 2:0. Da večer bude u potpunosti upropaštena za goste, u 89. minuti su promašili udarac s bijele točke, koji im je bar mogao dati kakvu takvu nadu da će izbjeći poraz.

Uistinu bizarna situacija i rijetko viđena na profesionalnim nogometnim utakmicama. Lako moguće da će ovo biti najveća pogreška vratara u 2020. godini.

BIZARNI AUTOGOL VRATARA GRENOBLEA

Klubovi prve lige (GOL.hr) HNL: Raspored i satnica svih utakmica do kraja sezone divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider