Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Nisu zadovoljni

VIDEO Nestrpljivi Oršićevi obožavatelji napali Southampton zbog ove snimke: "Što ste mu učinili?"

Mislav Oršić nije zaigrao za Southampton u dvoboju Premier lige protiv Evertona.

Mislav Oršić (Foto: Instagram/Southampton/Screenshot)

Nakon što su priredili senzaciju u engleskom Liga kupu izbacivši Manchester City, nogometaši Southamptona upisali su veliku pobjedu na gostovanju kod Evertona (1:2) u sklopu 20. kola engleske Premier lige.

Svladali su direktnog konkurenta u borbi za ostanak i došli samo na bod zaostatka od sigurne zone, ali nisu baš svi bili zadovoljni nakon utakmice. Hrvatski nogometni reprezentativac Mislav Oršić ostao je na klupi cijelu utakmicu, što je duboko razočaralo njegove obožavatelje.

Nakon posljednjeg sučeva zvižduka Southampton je objavio snimku iz tunela na službenom profilu na Instagramu, a mnogi su u komentarima sasuli paljbu na engleski klub.

Slaven Bilić Ozljede i izostanci kroje mu kadar, ali Slaven Bilić nastavlja s pobjedama: "Dajte mu novi ugovor" divider

"Oršić je veći od povijesti ovog kluba. Molim vas, nemojte ga uništiti, želim ga vidjeti kako počinje sljedeću utakmicu", napisao je jedan navijač, a drugi dodao:

"Oršić izgleda razočarano."

"Što ste učinili Oršiću, izgleda razočarano. Sramite se."

Trener ne želi Oršića prerano baciti u vatru

Mnogi su očekivali da će Oršić zauzeti svoje mjesto u početnih jedanaest protiv Evertona, ali cijelu je utakmicu odgledao s klupe. No hrvatski je reprezentativac tek stigao u novi klub i još će biti puno prilika da pokaže sve svoje kvalitete.

Uvjereni smo da će se to uskoro i dogoditi, ali trener Nathan Jones već je najavio da će Oršića postepeno uvoditi u momčad:

"Moramo biti oprezni s njim, ne želim ga prerano gurnuti. Njegova zadnja utakmica je bila u Katru. Nakon toga je dobio malo vremena za odmor i tek se vratio u Dinamo da bi krenuo s pripremama za proljetni dio sezone", rekao je trener Southamptona pa dodao:

"Uz veliko poštovanje, intezitet utakmica Premier lige je malo drugačiji od onoga na što je Oršić navikao":

 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider