Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlaze u nove klubove

VIDEO Vatreni na korak od transfera: "Zna Pep zašto uzima Kovačića. Brozović? Nije u šoldima sve"

Hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Mateo Kovačić rade velike transfere.

Pred nama je uzbudljiv ljetni prijelazni rok u kojem će nekolicina Vatrenih promijeniti sredinu. Mateo Kovačić je na korak od potpisa za Manchester City, a Marcelo Brozović pak bira između Barcelone i saudijskog Al Nassra.

Dinamo, Inter, Real Madrid, Chelsea i sada – Manchester City. Sve su to klubovi za koje je igrao Kovačić. Njegov igrački životopis je dokaz i posljednjim nevjernim Tomama o kakvom se maestralnom nogometašu radi.

"Kada pogledaš klubove gdje je igrao i gdje će igrati, to je vrh vrhova. Zna Guardiola što uzima, uzima igrača koji se dokazao, a oni to najviše vole kada se netko dokaže u Engleskoj, rekao je legendarni hrvatski nogometaš Branko Strupar, koji se dokazao u engleskoj Premier ligi, za Dnevnik Nove TV pa dodao:

Ivan Rakitić Ivan Rakitić dobio bogatu ponudu: Saudijci su ozbiljni, pogledajte što mu nude divider

"Nevjerojatno kako igra City, s kojom lakoćom dolaze do šesnaesterca. Ako netko radi najlakše šanse, onda su to oni. Kovačića vide kao igrača koji može probijati linije, osvajati prostor, ima viziju. Tako da vjerujem da će još više napredovati".

Kovačić je odradio liječnički pregled i samo se čeka službena potvrda, dok Brozović važe između dvije ozbiljne ponude, Barcelone i saudijskog Al Nassra za kojeg igra Cristiano Ronaldo.

Ivan Perišić FOTO Za Perišića nema predaha: Pogledajte kako mu izgledaju noge nakon treninga divider

"Nije u šoldima sve. Žao bi mi bilo da Brozović ode u Saudijsku Arabiju. Nije to liga za njega, on u ligama petice još može puno toga pokazati. Što se tiče radijusa kretanja i trke, imaš osjećaj da čovjek još i sad trči", kazao je Strupar sa osmijehom.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider