Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoće li ga slomiti?

Ivan Rakitić dobio bogatu ponudu: Saudijci su ozbiljni, pogledajte što mu nude

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ima ugovor sa Sevillom do ljeta 2024.

Ivan Rakitić (Foto: Afp)

Nastavlja se lov saudijskih milijardera na hrvatske nogometaše. Nakon Luke Modrića i Marcela Brozovića na radaru se našao i legendarni Ivan Rakitić.

Prije nekoliko dana predstavili su mu ponudu tešku 12 milijuna eura, odnosno šest milijuna eura neto po sezoni, ali hrvatski se nogometaš zahvalio. Odbio je prvu ponudu, no Saudijci ne odustaju tako lako.

Već su pripremili novu, poboljšanu ponudu koja mu jamči gotovo 10 milijuna eura po sezoni, no Al-Ittifaq nije jedini saudijski klub koji želi dovesti legendarnog Vatrenog, piše AS

Gareth Southgate i Luka Modrić VIDEO Engleski izbornik na primjeru Luke Modrića ukazao na veliki problem: "To je potpuno bizarno" divider

Ima tu još nekoliko zainteresiranih, no pitanje je hoće li ga uspjeti slomiti. Ipak Rakitić namjerava ostati još godinu dana u španjolskom nogometu, koliko mu traje ugovor sa Sevillom.

U Andaluziji je pronašao ljubav svog života, oženio se i osnovao obitelj, zbog čega biranim riječima priča o Sevilli. Osim toga, vrlo je dobro odradio prošlu sezonu, koju su okrunili osvajanjem Europske lige.

Slaven Bilić Slaven Bilić ima novi posao: Vraća se u ligu u kojoj je već radio? divider

Brzo se etablirao kod novog trenera Jose Luisa Mendilibara kao jedna od ključnih figura momčadi, a kako i ne bi kada se radi o strancu s najvećim brojem nastupa za Sevillu.

Naravno, to je tek jedan razlog zbog kojeg je osvojio novog trenera, koji s bivšim Vatrenim ima ozbiljne planove za sljedeću sezonu. Mogu li to pomrsiti petrodolari, teško je vjerovati, ali dugo je ljeto...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider