Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
VELIKA GESTA

Petković u dobrotvorne svrhe donirao dres s polufinala Lige nacija, još uvijek može postati i vaš

Na dobrotvornoj aukciji Facebook stranice Chef kuha doma, našao je vrlo vrijedan eksponat doniran od strane Brune Petkovića.

Hrvatski junak polufinala Lige nacija bio je Bruno Petković. Nakon što je Nizozemska šokirala naše igrače i stožer pogotkom u posljednjoj minuti za 2:2, izbornik Dalić odmah je u igru uveo Petkovića, tj. od prve minute produžetka.

Junak polufinalne utakmice

To se pokazalo kao vrhunski potez, budući da je napadač Dinama postigao prekrasan pogodak za 3:2 te izborio kazneni udarac, a jedan pogodak u samoj završnici mu je poništen zbog (dvojbenog) zaleđa.

Brunin poništen pogodak

Iako je jasno da mu dres u kojem je to napravio puno znači, Petković je ipak putem njega odlučio pomoći onima kojima je to trenutno prijeko potrebno. Odlučio je taj dres donirati.

Napravio je to putem organizacije Chef kuha doma, koja se već iskazala raznih akcijama, kao što je besplatno kuhanje za volentere i žrtve nakon potresa krajem 2020. godine.

Nekome dres, a gospodinu Švendi bolji život

Prihod od Bruninog dresa ići će 100-postotnom invalidu Kristijanu Švendi. Švenda je Međimurac poznat i kao inovator stvari koje pomažu osobama s invaliditetom, a ovaj novac će se uložiti u prilagođavanje njegovih životnih uvjeta. 

Za dres možete licitirati do 25. lipnja, putem gore podijeljenog Facebook profila.

Bruni još jednom svaka čast za ovu prekrasnu gestu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider