Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Španjolci tvrde

Modrić će ostati još godinu dana u Realu i hrvatskoj reprezentaciji: Procurilo zašto je odbio saudijske milijune

Luka Modrić odbio je Saudijsku Arabiju zbog obitelji i želi završiti karijeru u Real Madridu, a Euro 2024. bit će mu posljednji ples s Vatrenima.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ostat će to još neko vrijeme, barem do Eura 2024. godine, a toliko bi trebao igrati i u Real Madridu, tvrdi As.
Modriću su se nudili saudijski milijuni, ali ostao je imun na njih jer se želi ostati u ozbiljnom nogometu na najvišoj razini. Planira ostati kapetan Real Madrida i Hrvatske još godinu dana.

Hrvatski maestro sjeo je za stol s Florentinom Perezom krajem travnja. Njih dvojica ionako imaju sjajan odnos, ali Luka mu je priznao kako mu Saudijci nude 200 milijuna eura kroz tri sezone, ali Modriću je obitelj uvijek bila važnija od novca i rekao je da je zbog njih odbio unosnu ponudu.

Luka Modrić i Toni Kroos Kroos produžio s Realom, još se samo čeka potpis Luke Modrića divider

Perez se rukovao s njim i dan kasnije ugovor do 2024. godine je potpisan. Bit će to Lukina 12 sezona na Santiago Bernabeu. Ove sezone očekuje ga još žešća konkurencija u borbi za udarnu momčad jer je potpisao Jude Bellingham, a Ceballos je dobio novi ugovor.

Uz ove vijesti, Modrić je odlučio ostati i u hrvatskoj reprezentaciji, pišu španjolski mediji, kako bi pokušao ublažiti poraz u finalu Lige nacija i osvojiti toliko željeni trofej s nacionalnom momčadi na Europskom prvenstvu.

Kapetan će izgleda ipak plesati još jedan ples u kockastom…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider