Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi poredak

VIDEO Supersport HNL u 2023. godini: Najgori klub je Osijek, najlošija obrana Hajdukova...

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu naš voditeljski kvartet poigrao se brojkama iz 2023. godine.

Nogometaši Osijeka u pretprošlom kolu Supersport HNL-a s novim trenerom Borimirom Perkovićem uspjeli su iščupati bod na Maksimiru, ali već u ovom vratili su se u svoju aktualnost porazom od Hajduka u Gradskom vrtu 2:0.

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu voditeljski kvartet izvadio je podatak kako su Osječani trenutačno najgori domaći klub u 2023. godini, ali to nije jedina promjena poslije proteklog kola domaćeg nogometa.

"Gorica je na 19 postignutih golova, a najslabiji napad lige sad je Šibenik s 18. Istra više nema najbolju obranu lige, ona sad pripada Dinamu, koji je primio 23 gola", započeo je Igor Ćurković.

"Od početka nove godine prva je Rijeka, slijede Dinamo, Lokomotiva, Hajduk… Osijek je najgori klub u 2023. godini, gol razlika 4:7. Najlošija obrana u novoj godini je Hajdukova s 16 primljenih golova. Najbolji napad je Hajdukov s 14, ali to mjesto dijele s Rijekom", dodao je Mateo Pukšar.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim zbivanjima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u 27. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider