Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZABAVA NA PRIPREMAMA

VIDEO Suigrači se neslano našalili s Gvardiolom, navijači Cityja tvrde da su ga mogli ozlijediti!

Suigrači iz RB Leipziga poigrali su se s Joškom Gvardiolom kad je probao hodati s naočalama za virtualnu stvarnost.

Joško Gvardiol i suigrači (Foto: screenshot (RB Leipzig))

Dok čeka transfer u Manchester City, o kojem smo danas napokon saznali još neke detalje, Joško Gvardiol nalazi se na pripremama svoga RB Leipziga, kluba koji bi na njemu trebao zaraditi rekordnu svotu.

Leipzigu ovo nije trebalo biti smiješno

Upravo zbog toga čudi nas što je nekome iz kluba bila zabavna pomalo neslana šala suigrača u kojoj je Joško bio žrtva.

Pedro i Joško Gvardiol Pomoćni trener u svlačionici nokautirao reprezentativca, otprije je poznat po šaketanju divider

Naime, hrvatski stoper isprobao je naočale za virtualnu stvarnost te je polagano hodao naprijed kad se danski napadač Yussuf Poulsen odlučio našaliti s njim tako da ga je odgurnuo naprijed.

Joško je, naravno, pao, a potom je uslijedio gromoglasan smijeh svih prisutnih. Smijao se i Joško, koji im tu šalu nije zamjerio.

Nezgodno je pao, srećom bez posljedica

Zapravo, zabavno je očito bilo i ljudima iz kluba, koji su uz objavu snimke napisali: "Ovako se izvodi leteći udarac glavom."

Smiješno ipak nije bilo navijačima Manchester Cityja, koji su na raznim objavama ovog videa komentirali da se Joško mogao ozlijediti, čime bi propao transfer koji željno iščekuju.

Herve Renard Čovjek koji je senzacionalno srušio Argentinu u Katru sad je napravio nešto što nitko nikad nije uspio divider

I uistinu, pad nije nimalo bezazlen, posebno ako znamo da Joško pred svojim očima ima nešto potpuno drukčije od onoga gdje se stvarno nalazi. 

Srećom, sve je prošlo u najboljem redu, a nadamo se da će takav biti i njegov transfer. Pogledajte kako je to izgledalo!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider