Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lude scene u brazilu

Pomoćni trener u svlačionici nokautirao reprezentativca, otprije je poznat po šaketanju

Kondicijski trener Flamenga fizički je nasrnuo na svog igrača.

Pedro i Joško Gvardiol (Foto: Afp)

Po navodima brazilskih medija Pablo Fernandez, kondicijski trener brazilskog nogometnog prvoligaša Flamenga, dobio je otkaz nakon što je fizički nasrnuo na igrača svog kluba Pedra.

Tako je barem naveo igrač Flamenga Pedro koji je takvo što objavio na društvenim mrežama, ali je iste riječi ponovio policiji u Belo Horizonteu te čelnicima kluba.

Luka Modrić Kakav džentlmentski Modrićev potez: Zbog toga će ga ova djevojka zapamtiti do kraja života divider

Cijeli se slučaj dogodio nakon prvenstvene utakmice u kojoj je Flamengo u gostima pobijedio Atletico Mineiro 2:1. Pedro je kroz cijelu utakmicu ostao na klupi te je, kako navodi 52-godišnji kondicijski trener, bio izrazito ljut zbog toga. Imao je, po njegovim riječima i neprimjerene izjave te ponašanje zbog čega je nastao sukob.

Kondicijski trener se odmah ispričao zbog svojih reakcija, a nogometaš je službeno naveo da je u svlačionici od njega primio udarac šakom u glavu.

Poznat po incidentu u Francuskoj

Trener prve momčadi Flamenga je Jorge Sampaoli, nekadašnji izbornik Argentine, koji od 2019. godine surađuje s Pablom Fernandezom.

Slavlje igrača Osijeka Predstava bivšeg igrača Hajduka zasjenila mladog Pukštasa, dobio čistu desetku divider

Inače, kondicijskom treneru ovo nije prvi izgred koji je imao tijekom karijere. Dok je sa Sampaolijem radio u Marseilleu francuska Ligue 1 ga je suspendirala zbog fizičkog napada na navijača na utakmici Marseillea i Nice.

Žrtvu ovog pada, Pedra, pamtimo sa Svjetskog prvenstva u Katru, gdje je zaigrao protiv Hrvatske te bio jedan od dvojice Brazilaca koji su u raspucavanju postigli pogodak iz kaznenog udarca.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider