Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan je Luka

Kakav džentlmentski Modrićev potez: Zbog toga će ga ova djevojka zapamtiti do kraja života

Luka Modrić odlučio je pokloniti dvije karte za El Clasico u Dallasu, odnosno u predgrađu Dallasa.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Real Madrid i Barcelona sastali su se u sklopu američke turneje u Arlingtonu, predgrađu Dallasa. Utakmica je završila rezultatom 3:0 za Barcelonu, a naš Luka Modrić ušao je na teren u 58. minuti susreta.

Slavlje igrača Osijeka Predstava bivšeg igrača Hajduka zasjenila mladog Pukštasa, dobio čistu desetku divider

Luka se već na američkoj turneji družio s Amerikancem hrvatskih korijena Antom Kvartučem, kojeg je iznenadio svojom jednostavnošću. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije za El Clasico u Dallasu ispunio je snove jednoj djevojci koja si nije mogla priuštiti karte.

Luka je odlučio pokloniti Erici Enriquez dvije karte za utakmicu, a mlada djevojka ostala je oduševljena i zahvalila je Modriću iznimno lijepom porukom na Instagramu.

Onana se dere na Maguirea VIDEO Nova zvijezda Man Uniteda već poludjela na Maguirea: Bez respekta prema dojučerašnjem kapetanu divider

''Luka je bio toliko drag i poklonio mi dvije ulaznice kako bih pogledala Real protiv Barcelone u Dallasu. Pročitao je kako si trenutačno ne mogu priuštiti ulaznicu i dovoljno mu je stalo da mi ih pokloni. To je nešto što nikad neću zaboraviti. U ovakvim trenucima shvatite kako navijate za posebnu osobu'', napisala je između ostalog i na kraju dodala na hrvatskom:

''Hvala ti, Luka. Volim te puno.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider