Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije ni on bez grijeha

VIDEO Nova zvijezda Man Uniteda već poludjela na Maguirea: Bez respekta prema dojučerašnjem kapetanu

Harry Maguire našao se na udaru nove vratarske zvijezde Manchester Uniteda.

Onana se dere na Maguirea (Foto: Screenshot)

Borussia Dortmund pobijedila je noćas u prijateljskoj utakmici u Las Vegasu, domu NFL franšize Las Vegas Raidersa, Manchester United sa 3:2.

Osim samog rezultata, dosta je publiciteta na društvenim mrežama dobio detalj iz 48. minute pri vodstvu Borussije 2:1.

Nakon jednog nonšalantnog trka Harryja Maguirea za protivničkim napadačem, nova zvijezda Manchester Uniteda, Andre Onana, poludjela je na dojučerašnjeg kapetana kluba.

Kamerunac je nedavno stigao u Manchester iz Intera za 52 milijuna eura te je na vratima zamijenio legendarnog Davida De Geu. Maguire je pak do sredine srpnja službeno bio kapetan Uniteda.

Mnogi se na društvenim mrežama sprdaju, po tko zna koji put, s još uvijek najskupljim braničem svijeta, kojeg će uskoro na tom mjestu zamijeniti naš Joško Gvardiol. Komentari najčešće idu u smjeru kako je Onana vrlo brzo upoznao Maguirea.

No treba reći i kako je Onana imao neviđenih kikseva u svojoj karijeri. Radi se o vrataru sa sjajnim refleksima i odličnom igrom nogom, ali koji je sklon nelogičnim potezima i krivim procjenama.

Onana aktivno vodi obranu pa mu tako nije bio problem izderati se na dojučerašnjeg kapetana koji bi uskoro mogao napustiti klub.

Službenu je ponudu već slao West Ham United, ali je ona odbijena. ManU bi ipak htio više od 20-ak milijuna eura koliko je navodno ponudio klub iz istočnog Londona, a navodno Maguirea žele Tottenham, Chelsea i Newcastle.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider