Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A DJEVOJKE STOJE U REDU

VIDEO Suigrači na ceremoniju stigli u društvu ljepotica, Gvardiol svoju pratnju još uvijek traži

Iako je jedan od najpoželjnijih muškaraca u Hrvatskoj, Joško Gvardiol i dalje prakticira život samca.

Gvardiol stigao na Ballon d'or (Foto: screenshot)

Nogometaši Manchester Cityja zajedno su stigli na dodjelu ovogodišnje Zlatne lopte u pariški Théâtre du Châtelet.

Glavna je zvijezda zapravo jedan od dva glavna kandidata za osvajanje prestižne nagrade, Erling Haaland, no došli su i neki drugi igrači, poput Edersona Moraesa, nominiranog za Jašinovu nagradu, a tu su i Ruben Dias, Bernardo Silva te Rodri, koji će vjerojatno biti plasiran među prvih pet nogometaša. 

Haaland preuzeo svu pažnju, Joško prošetao sam

Zanimljivo, nema Kevina De Bruynea, kojeg se također očekuje u Top 5, ali zato je tu Joško Gvardiol, koji je bio nominiran, a na kraju je zauzeo 25. mjesto.

Ono što je mnogima upalo u oko su pratnje. Dok je Haaland bio uz svoju prekrasnu djevojku Isabel Haugseng, koja je osvojila objektive, pratnju su imali i svi ostali, osim dvojice nogometaša.

Prvi je Ruben Diaz, dok je drugi naš Gvardiol, za kojeg znamo da unatoč velikoj "potražnji" još uvijek nema djevojku, pa ni za ovu priliku nije odabrao neku pratnju.

Da, znamo što misle naše čitateljice, ne moramo posebno spominjati, ali Joško je očito odabrao još neko vrijeme biti solo igrač. Uostalom, tek mu je 21 godina, uistinu nikamo ne treba žuriti.

Pogledajte dolazak igrača prvaka Europe na dodjelu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider