Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi u transu

VIDEO Snimka s tribine: Pogledajte reakciju Livaje poslije Kalinićeva gola Dinamu

Nikola Kalinić postigao je pobjednički pogodak na velikom derbiju Hajduk – Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajnom golgeterskom reakcijom u 63. minuti Nikola Kalinić je prelomio veliki derbi Hajduk - Dinamo i dodatno zakomplicirao borbu za naslov prvaka.

Kalinić je primio loptu koju mu je uputio Dino Mikanović, namjestio se na šut i ljevicom neobranjivo pogodio. Lopta je zaobišla dva Dinamova braniča i otišla u suprotni kut vrata Dominika Livakovića, a tribine su u tim trenucima proključale.

Navijači i igrači Hajduka s puno emocija su proslavili Kalinićev zgoditak. Naročito se to može kazati za Marka Livaju, koji se u šesnaestercu Dinama okrenuo prema istočnoj tribini, pao na koljena i dao do znanja koliko mu je bilo važno što je lopta ušla u mrežu.

Najbolji igrač Hajduka nešto kasnije se pridigao i dotrčao čestitati svojem suigraču iz napada Bilih, demonstriravši cijelom ovom reakcijom koliko mu je stalo i kako momčadski učinak stavlja ispred individualnog.

Livaja se nekoliko kola nije upisao u strijelce, ali je i dalje uvjerljivo prvi topnik Prve HNL, a iznad svega toga - igrač koji se stavlja u službu kolektiva.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider