Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludnica u nadoknadi

VIDEO Real bruji o "nečuvenoj pljački": Sudac poništio gol pa pokazao crveni Bellinghamu zbog ovog poteza

Judeu Bellinghamu su poništili pogodak i zaradio je crveni karton nakon utakmice Reala u Valenciji.

Jude Bellingham (Foto: Afp)

Valencia i Real Madrid odigrali su 2:2 u sklopu španjolske La Lige, a nakon susreta naslovnice španjolskih medija vrište o nevjerojatnom potezu suca Jesusa Gila Manzana koji je razjario Madriđane.

U sudačkoj nadoknadi susreta, koja je prvotno trebala trajati sedam minuta, ali je produžena zbog ozljede domaćeg igrača, Real je čak zabio pogodak za veliki preokret, ali na terenu je nastala potpuna ludnica kad su gosti shvatili što je napravio sudac Gil Manzano.

Naime, u trenutku kad je Brahim Diaz ubacio loptu u kazneni prostor za Judea Bellinghama, koji je pospremio loptu u mrežu za preokret, sudac je svirao kraj susreta, tako da pogodak nije vrijedio!

Ivan Perišić na klupi Hajduka FOTO Perišić nakon Istre pohvalio igrača Hajduka koji je dočekan s dosta skepse divider

Odmah su okružili suca i tražili pojašnjenje, a u cijelom kaosu je najgore prošao Bellingham koji je zaradio crveni karton i, vrlo vjerojatno,  suspenziju na dvije utakmice jer je nekoliko puta ponovio:

"To je je*eni gol. Lopta je bila u zraku".

Bellinghamova rečenica ne predstavlja toliki problem za suca Gila Manzana, koliko njegov agresivni stav, piše španjolski AS, zbog čega mu je ovaj pokazao crveni karton.

Zbog svega Real je optužio suca za krađu:

"Neobično, nečuveno, sramotno, prava pljačka", poručili su iz madridskog kluba u žestokom obraćanju nakon susreta na klupskoj televziji.

Crveni karton za Bellinghama možete vidjeti OVDJE.

Ludu završnicu utakmicu možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider